Huis renoveren Duurzaam passief energiebewust renoveren

U bent in Start > Team >  Architec Gruwez > Huis renoveren

Uw huis renoveren

Veel particulieren gaan hun huis renoveren. Dit dankzij de btw-verlaging op renovatiewerkzaamheden. Ben je ook plan om uw woning te renoveren? Wil je meer weten over duurzaam renoveren?  Dan ben je bij Renovatie architect Gruwez aan het juiste adres.

Huizen renoveren zit in de lift

Als u renovatie- en/of herstellingswerken aan uw woning laat uitvoeren, kan dat tegen 6 % btw (in plaats van 21 %). Deze fiscaal voordelige maatregel geldt voor renovatie- en herstellingswerken van een privéwoning, op voorwaarde dat: die uitsluitend wordt gebruikt als privéwoning (of slechts een bijkomstig gedeelte ervan dient om uw beroep uit te oefenen). Die minstens 5 jaar geleden voor het eerst in gebruik werd genomen. De werken rechtstreeks aan de eindgebruiker (eigenaar of huurder) gefactureerd worden en de renovatiewerken werken zijn die betrekking hebben op de woning zelf en die voldoen aan de voorwaarden.

Je huis duurzaam, passief renoveren

Het opknappen van uw huis kan leiden tot jou droomwoning, veel mensen kiezen voor modernerniseren in plaats van een nieuwe woning te bouwen, omdat dit meestal goedkoper uitkomt. Een nieuwe keuken kopen kan, maar waarom de keuken niet verbouwen? Een oude keuken vernieuwen heeft ook zijn scharme. Je zou eventueel het keukenblad en de kasten en laden, van je keuken kunnen vervangen, uitkijken voor nieuwe keuken apparatuur maar het frame van de keuken laten staan. Een keuken opknappen is niet alleen duurzaam maar vaak ook goedkoper dan een nieuwe keuken. Er zijn opties genoeg genoeg om nieuw, gedeeltelijk nieuw en of alles te herstellen.

Door de economie word er steeds meer gekozen voor het renoveren van woningen of een huis verbouwen

Ons team kan uw adviseren en bijstaan om de verbouwing tot een goed einde te brengen, want bij een huis herstellen komt er heel wat kijken. Je huis passief opknappen of je huis ecologisch laten verbouwen is een trend geworden om duurzaam te gaan wonen en met duurzaam renoveren bespaart je geld en is het is goed voor het milieu.

Doe beroep op een architect als je duurzaam, passief wil renoveren

Bij je huis moderniseren komt veel kijken. Het advies van een renovatie architect is hierbij van essentieel belang. De architect kan u als opdrachtgever inzicht geven in de mogelijkheden en passende oplossingen, en bekijkt uw huis en omgeving in zijn geheel.

Laat de renovatie van je huis over aan Gruwez

De professionele architecten van Gruwez kunnen uw bestaande woning hernieuwen, volledige naar uw budget en wensen zodat uw droomhuis gerealiseerd zal worden. Gruwez heeft veel ervaring op dit gebied van verbouwen en kan u vanaf de eerste schetsen tot en met de oplevering met raad en daad bijstaan. Misschien denk je hier niet zo snel aan maar duurzaam renoveren doe je ook voor je eigen gezondheid

Door uw huis te renoveren krijgt uw woning een eigentijdse, maar vooral ook persoonlijke een persoonlijk look

Renovatie van je huis kan leiden tot je ideale droomwoning als je uw eigen huis passief gaat herstellen en als je het slim aanpakt kan het op tijd klaar zijn tegen aanvaarbare kosten van der verbouwing, u kan je net zoals bij een nieuwbouw alles zelf kiezen. Misschien kies je er wel voor om de woning duurzamer te gaan inrichten, wil je werken met natuurlijke materialen. Een huis duurzaam hernieuwen is een echte trend geworden in Vlaanderen. Als u energiezuinig wilt vernieuwen kijk u dan naar het keurmerk Energiebewust Architect.

Als u energiezuinig wilt renoveren, kijk u dan naar het keurmerk Energiebewust renovatie Architect.

Met een architectenbureau met dit keurmerk bent u verzekerd van milieuvriendelijk renoveren van uw woning alsook een milieuvriendelijk eindresultaat. Architectenbureau Frank Gruwez is één van de architecten in Vlaanderen die dit keurmerk Energiebewust Architect bezit. Dit betekent dat Architectenbureau Gruwez de kennis en ervaring bezit om energiebewust uw huis te moderniseren.

Huis renoveren, de voordelen van Architect Gruwez:

  • Iedere opknapbeurt kan architect Frank Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp.
  • Renovatie Architect Gruwez  luisterd naar uw wensen en een project is pas geslaagd als u tevreden bent over de wederzijdse samenwerking
  • Naast het opknappe van uw huis zorgen voor meer dan alleen een goed uitgebalanceerd ontwerp
  • Van bij de eerste afspraak met een klank wordt een duidelijke budgettering afgesprokendie strikt wordt nageleefd
  • Wij staan als renovatiearchitect ook garant voor de bouwcoordinatie in Brussel​​
  • Meer dan 300 referenties in verschillende renovaties. Bekijk hier onze referenties.

 

Een huis passief verbouwen vraagt een goede voorbereiding

Een huis duurzaam moderniseren vraagt om een goede voorbereiding. Je moet  offertes aanvragen,  zorgen voor de nodige vergunningen ? Uitkijken naar een financiering …

Als je beslist uw huis te herstellen renoveren komt er veel bij kijken. Je gaat je vragen stellen.  Waar moet je beginnen? Hoe maakt ik de juiste keuzes? Wat zijn de renovatiekosten waar ik rekening moet mee houden? Vragen waar je niet meteen een antwoord op weet als je niet ervaren bent in verbouwen.

Bij het begin van de renovatie moet het ontwerp van het op te knappen huis klaar zijn alsook de  financiering in orde zijn. Zorg er ook voor dat de  bouwvergunning rond is. Voor meer advies kan u steeds bij renovatie architect Gruwez terecht.

Steeds meer mensen renoveren hun huis met een architect

Bij het renoveren door Architect Frank Gruwez bent u verzekerd van gunstige prijzen, kwaliteit op maat, duurzame oplossingen en klantgerichte projecten voor uw huis. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en het is voor ons pas afgerond als u helemaal tevreden bent met het eindresultaten en u zich thuis voelt in uw gerenoveerde woning. Om uw huis geslaagd en duurzaam  te veranderen is Architectenbureau Frank Gruwez altijd een goede keuze. Kijk  even bij verbouwingen onder realisaties en ontdek onze recente renovaties

Interesse om je huis duurzaam te renoveren

Hebt u interesse om een huis volledig naar uw wensen  op te knappen? Wilt u een prijsofferte voor het vernieuwen van uw woning? De kostprijs voor renovatie van uw huis? Neemt gerust contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak. Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be

 


Enkele tips in verband met huis duurzaam renoveren

De ene renovatie is de andere niet. Terwijl somminge ingrepen de waarde van een huis flink vergroeten, verslinden andere veel geld en brengen ze bij verkoop nauwelijks meer op. Lees de 10 interessante tips om een huis te renoveren. Klik hier

Huis duurzaam en passief renoveren - Tips

Voordeel duurzaam renoveren?

Duurzaam renoveren is een breed begrip? Het grote voordeel van duurzaam renoveren is het dat het goed is voor het milieu en dat de energiekosten veel lager komen te liggen, iedereen wil zijn verbouwkosten toch naar beneden als je aan het renoveren bent!

Je bespaard op de energiekosten door muur en dakisolatie te plaatsen. Je kan maximale energie opwekken door een zonneboiler en zonnepanlen te plaatsen en we gebruiken een warmtepomp en vloerverwarming. Dit zijn zeer interessante punten naar duurzaamheid toe.

Het isoleren van je huis is een beste manieren van duurzaam renoveren, zeker als je duurzaame insolatie gebruikt. Na het isoleren plaats zonnepanelen die geven je gratis stroom en zijn super duurzaam. Met een warmtepomp kun je je huis duurzaam verwarmen door gebruik te maken van de natuur.

Duurzaam verbouwen doe je ook door  niets te verspillen met overbodig licht aan,  duurzame bouwmaterialen te gebruiken,  materialen te hergebruikenof  materialen te gebruiken die weinig onderhoud nodig hebben.

Hou in je achterhoofd dat duurzame maatregelen voor het renoveren echt betaalbaar zijn, je bespaard op dakisolatie, dubbelglas en zonnepanelen te plaatsen.

Uw huis renoveren? Ja waarom niet, steeds meer eigenaars van een woning laten hun renoveren. Heel zien het helemaal niet zitten om hun woning te verkopen en gaan hun huis opnieuw inrichten of willen duurzamer wonen. Je huis renoveren samen met duurzaam wonen is een trend geworden
 

Welke (duurzame) energiebron voor jouw woning ?

Iedereen die een huis bouwt of renoveert, moet een keuze maken inzake verwarming, elektriciteit en de productie van warm water. Welke zijn hernieuwbaar? Lees het hier

Van de federale overheid

Van gemeenten en provincies

Sommige gemeenten en provincies geven ook premies voor bepaalde (renovatie)werken. Informeer bij u gemeente of provincie.

Van uw netbeheerder

 

Tags aanverwant aan huis renoveren :

Woning Bouwen - Exclusieve villabouw - Bouwkosten nieuwbouwwoning - Luxe woning - Luxe huis  - Exclusieve woningbouw - Woning ontwerpen - Droomhuis ontwerpen en bouwen - Eigen huis bouwen - Modern huis bouwen - Moderne landhuizen  - Landelijk huis bouwen en wonen  - Nieuwbouw huis  - Rietgedekte villa bouwen  - Villabouw kosten  - Huis bouwen kosten - Architect Oost Vlaanderen  - Architect West-Vlaanderen  - Architect Vlaams Brabant - Architect Brussel  - Architect Antwerpen - Architect Limburg - Architect Gent  - Architect Oudenaarde - Nieuw huis bouwen - Architect Landelijke stijl   - Amerikaanse stijl bouwen en wonen -  Manoir Huis - Bouwstijl - Cottagestijl - bouwstijl interieur - Klassieke stijl - Pastorie of pastorijstijl - Verbouwingen  - Ambachtelijk bouwen - Appartementsbouw - Appartement bouwen  - Duurzaam Bouwen - Duurzaam wonen - Ecologisch bouwen - Wonen - Passiefhuis of woning bouwen - sleutel op de deur - Bouwstijlen - Engelse stijl - Budget bouwen - budgetwoning - Huis verbouwen - Huis renoveren duurzaam passief energiebewust renoveren  -Hedendaagse woning - Kasteelhoeve bouwstijl - Ambachtelijk huis bouwen

® Gruwez | SEO by Seobureau.be - © Gruwez