Hedendaagse woning

U bent in Start  > Team >  Architect Gruwez > Hedendaagse woning

Als u uw huis de bouwstijl wilt geven van een hedendaagse woning , dan helpt Architect Frank Gruwez u hier graag bij.

Hedendaagse woning laten bouwen

Architect Gruwez en zijn professionele medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om iedere hedendaagse woning tot een succes te maken.

Hedendaagse woning ontwerpen

Architect Frank Gruwez is specialist in bouw, verbouw en renovatie van woningen in specifieke bouwstijlen. Niet alleen voor een hedendaagse woning, maar ook voor een Amerikaanse of Engels-klassieke bouwstijl, een landelijke stijl of weer een heel andere stijl is Architectenbureau Frank Gruwez uw beste partner. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om een klantgericht project op maat voor u te realiseren.

Een hedendaasge woning volgens een totaalconcept

Een hedendaagse of moderne woning ontwerpen zien we als een totaalconcept, waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details, niets wordt aan het toeval overgelaten. Als architect voor hedendaagse woningen verzorgen we veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Hedendaagse woning architect

Op deze website vindt u vele voorbeelden van moderne huizen in hendaagse stijl die wij in het verleden hebben gebouwd. Ook voor u doen wij dit graag: voordelig, op maat, milieuvriendelijk en met een hoge kwaliteit.

Zoveel woningen worden de dag van vandaag bestempeld met de naam “hedendaags”. Door het groot aantal variaties zijn de kenmerken van de hedendaagse bouwstijl niet meer zo vanzelfsprekend. Hedendaagse woningen zijn populair geworden in Vlaanderen.

De voordelen van Architect Gruwez in West Vlaanderen:

​​

Postmoderne, hedendaagse woning of bouwstijl ?

Postmoderne architectuur kenmerkt zich dan ook door vrije vormen, fantasievolle detailleringen en verwijzingen naar het verleden. Het postmodernisme is sinds de jaren '80 sterk in opkomst en neemt in de hedendaagse architectuur een belangrijke plaats in. Maar wat is nu een hedendaagse eigentijdse bouwstijl? Een kenmerk van een hedendaagse woning is de grote hoeveelheid aandacht die aan de vorm en de architectuur besteed wordt. De woning wordt niet enkel functioneel ontworpen. Integendeel, materialen en duurzaamheid krijgen hun plaats op de voorgrond.

Hedendaagse woning door Gruwez

Bij een hedendaagse bouwstijl wordt veel gebruik gemaakt van de laatste technologieën, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Langs de buitenzijde manifesteert dit zich in eenvoudige, strakke lijnen. Een hedendaagse woonst is een woonst zonder franjes. De gevel wordt doorbroken door grote raampartijen om de lichtinval te maximaliseren. Voor datzelfde doeleinde kunnen er eveneens lichtstraten voorzien worden die het licht tot dieper in de woning leiden. Maar een eigentijdse of hedendaagse woning staat niet gelijk aan een moderne woonst. Hier wordt eerder voor een mix van bouwstijlen gekozen. Zo kunnen de gevels strak en eenvoudig lijken, maar is het dak dan wel van traditionele aard. Het geheel doet op die manier luchtiger aan. Het is niet zo massief als bij de moderne bouwstijl.

Bekijk enkele voorbeelden van hedendaagse woning door ons ontworpen : hedendaagse woning langie - Hedendaags woning ontwerp cherlet - Hedendaagse woning De wachter - Hedendaagse woning ontwerp Petrens

Is uw bouwdroom een echt moderne en hedendaagse woning? Architectenbureau Frank gruwez realiseert het graag voor u!

Contact

Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be


 

Interessante trefwoorden aanverwant aan hedendaagse woning:

Exclusieve villabouw, Woning bouwen, Bouwkosten nieuwbouwwoningLuxe villa, Exclusieve woningbouw,  Woning ontwerpenDroomhuis bouwenEigen huis bouwenModern huis bouwen, Moderne landhuizenLandhuis bouwenNieuwbouw huisRietgedekte villa bouwenVillabouw kostenHuis bouwen kosten

Hedendaagse Woning Nieuws

Moderne woningen bouwen

"Hedendaagse woningen", het is een vrij algemeen begrip. Wat is modern uiteindelijk? Bedoelt men strak en symmetrisch? Of bedoelt men eigenlijk ecologisch en milieuvriendelijk? In het beste geval bedoelt men met Hedendaagse woningen een combinatie van beide. Het is nu eenmaal zo dat bouwfirma's steeds meer oog hebben voor zowel een gezonde leefomgeving als een stijlvolle uitstraling. Om te komen tot Hedendaagse woningenmoeten we dus in de eerste plaats hedendaags bouwen.

Kies voor hedendaags bouwen en bouw vandaag aan het huis van morgen

Meer dan ooit is hedendaags bouwen gelijk aan duurzaam bouwen. Eén manier om hedendaags te bouwen is door te kiezen voor alternatieve bouwtechnieken zoals bouwen met leem. Leem is een van de oudste bouwmaterialen die er bestaan. Bovendien biedt dit natuurlijk product talloze voordelen. Zo is leem niet alleen warmte- en vochtregulerend, maar is het tegelijkertijd ademend, brandwerend en geluiddempend. Zo ziet u maar, in hedendaagse woningen kan u dus best een gezond leefklimaat nastreven.

Hedendaagse woningen binnenkijken

Op Interieurdesigner.be kan je binnenkijken in heel wat hedendaahse, moderne woningen die gerealiseerd werden door interieurarchitecten uit België en Nederland. Laat je inspireren door hun vakkunde en wie weet vind je hier wel de ideale partner voor het bouwen of renoveren van jouw moderne woningen!

 

 

® 2013 | SEO by Seobureau.be - © Gruwez

 

 

afbeelding tekst