Luxe woning - Luxe huis - Luxe villa

U bent in Start > Architect gruwez > Luxe villa - huis - woning bouwen

Luxe villabouw

Is het uw droom is om een luxe villa te bouwen, dan kan architect Gruwez deze droom voor u realiseren. De bijzonderheid van Frank Gruwez is het ontwerpen en bouwen van luxe villa's waarin meer dan 300 woningen in diverse bouwstijlen reeds tot stand werden gebracht.

Uw Luxe villa of woning bouwen met architect Gruwez

Uw luxe villa bouwen wij volledig naar uw wensen, naast het ontwerp staan we ook garant voor de bouwbegeleiding. Architectenbureau Gruwez is één van de koplopers in Vlaanderen in het ontwerpen van exclusieve landhuizen en unieke luxe villa’s. Wij bouwen uw nieuwe exclsieve villa woning rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriëntatie van de bouwgrond. Uw exclusieve woning bouwen we binnen uw budget.

Een luxe villa realiseren kan simpel zijn

Velen onder ons denken dat een luxe villa optrekken niet simpel is en veel tijd in beslag neemt? Eigenlijk is dat niet zo, als je kiest om samen te werken met een ervaren architecten team in luxueus bouwen of verbouwen. Wij hebben enthousiaste en professionele medewerkers in huis die uw bouwdroom graag werkelijkheid maken door u een unieke woning te realiseren zoals u dat wenst. Alle mogelijkheden zijn met onze specialisten bespreekbaar als u door architect Gruwez uw exclusieve villa laat ontwerpen.

Een luxe villawoning bouwen met Architect Gruwez is kiezen voor ervaring.

Bij het realiseren van een comfortable villa staan wij in voor een totaalconcept op maat van onze klanten. Dit betekent ook extra coördinatie, De bouwcoördinatie neemt ons bureau uiteraard van jullie over. Naast het constructeren van uw luxeus huis kunnen we ook instaan voor de inrichting en ontwerpen van de tuin. Bij het maken van een luxe landhuis gaat u vast niet over een nacht ijs, daarom doe je best beroep op Architect Frank Gruwez.

Luxe woning kosten

De kosten van een uniek landhuis zijn afhankelijk van uw keuze qua afwerkingen en bouwmaterialen en uw wensen.

Wij laten u graag de voordelen een exclusieve villabouw ervaren.

Bent u geïnteresseerd om een exclusieve woning te bouwen, in villabouw of een uniek landhuis te laten ontwerpen? Architectenbureau Frank Gruwez nodigd u graag uit voor een vrijblijvende kennis making.

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres: info@architectgruwez.be

De realisatie van Exclusieve villabouw is de specialiteit van Architectenbureau Gruwez, Frank en zijn team realiseerden meer dan 300 luxe villa's in Vlaanderen.

 

Hier enkele voorbeelden van exclusieve ontwerpen.

Exclusieve Luxe villabouw Landelijk - Exclusieve Luxe villabouw pastoriestijl - Exclusieve Luxe villabouw manoirstijl - Luxe villabouw klassiek - Luxe villabouw amerikaans - Luxe villabouw modern - Luxe villabouw stedelijk - Ambachtelijke woning bouwen - Budget woning bouwen - Pastorie woning bouwen - Cottage woning bouwen  - Villa bouwen

Exclusieve woningen Nieuws

Op bezoek in de luxevilla van Julia Roberts

Als actrice Julia Roberts niet aan het werk is, dan komt ze tot rust in haar luxueuze strandhuis in Kauai op Hawaï. Het ‘stulpje’ beslaat een oppervlakte van 1.807 vierkante meter, heeft vier slaapkamers en drie badkamers en biedt schitterende uitzichten op de omliggende natuurlandschappen. Roberts, haar man Danny Mode en hun drie kinderen mogen Pierce Brosnan, Bette Midler en Ben Stiller tot hun beroemde buren rekenen.

Nieuwe Luxe villa van zes miljoen voor Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme heeft een super de luxe villa gekocht in Silver Strand in Californië. De Belgische acteur die schitterde in onder meer Bloodsport, Universal Soldier, Timecop en recent nog in The Expendables 2, legde daarvoor 6 miljoen dollar neer, oftewel 150.000 dollar bovenop de vraagprijs van 5,85 miljoen dollar. De ‘Muscles from Brussels’ zal er samen met zijn vrouw Gladys Portuges en zijn twee kinderen Kristopher en Bianca gaan wonen.

Ruim 700 vierkante meter bewoonbare oppervlakte

Het nieuwe stulpje van Jean-Claude Van Damme heeft een bewoonbare oppervlakte van 703 vierkante meter en werd volledig bemeubeld aangekocht. De villa bestaat uit vier verdiepingen met maar liefst zes slaapkamers en acht badkamers. Er is daarnaast een lift voorzien, een 3D theater met draadloos home music systeem, een bar, een biljard kamer, een fitnesszaal, een ontspanningsruimte en een bibliotheek. De ‘master bedroom’ werd gekoppeld aan een slaapkamer voor hem en haar en is uitgerust met een grote stoomdouche. Uiteraard mag het ook aan gezelligheid niet ontbreken en is de luxe woning voorzien van acht open haarden.

Bij de aankoop van deze villa waren trouwens bewakers ‘inbegrepen’ die er 24 op 24 de wacht houden en ongewenste indringers geen kans geven.

Villa met groendak

Bovenop de villa is een groendak geïnstalleerd met een volwaardige organische tuin. Deze tuin werd afgewerkt met verschillende watervallen, een spa ruimte met jacuzzi en zwembad, en vuurkorven zodat er ’s avonds exclusieve feestjes gegeven kunnen worden.

Vanop het groendak heb je een prachtig uitzicht over Marina Del Rey, in de buurt van Silver Sand, een prestigieuze kuststad in Californië

 

Tags : Woning Bouwen - Exclusieve villabouw - Bouwkosten nieuwbouwwoning - Luxe woning - Luxe huis  - Exclusieve woningbouw - Woning ontwerpen - Droomhuis ontwerpen en bouwen - Eigen huis bouwen - Modern huis bouwen - Moderne landhuizen  - Landelijk huis bouwen en wonen  - Nieuwbouw huis  - Rietgedekte villa bouwen  - Villabouw kosten  - Huis bouwen kosten - Architect Oost Vlaanderen  - Architect West-Vlaanderen  - Architect Vlaams Brabant - Architect Brussel  - Architect Antwerpen - Architect Limburg - Architect Gent  - Architect Oudenaarde - Nieuw huis bouwen - Architect Landelijke stijl   - Amerikaanse stijl bouwen en wonen -  Manoir Huis - Bouwstijl - Cottagestijl - bouwstijl interieur - Klassieke stijl - Pastorie of pastorijstijl - Verbouwingen  - Ambachtelijk bouwen - Appartementsbouw - Appartement bouwen  - Duurzaam Bouwen - Duurzaam wonen - Ecologisch bouwen - Wonen - Passiefhuis of woning bouwen - sleutel op de deur - Bouwstijlen - Engelse stijl - Budget bouwen - budgetwoning - Huis verbouwen - Huis renoveren duurzaam passief energiebewust renoveren  -Hedendaagse woning - Kasteelhoeve bouwstijl - Ambachtelijk huis bouwen

 

Zorgeloos een villa bouwen, het kan binnen ieder zijn budget bij Architect Gruwez!

® 2014 | SEO by Seobureau.be - © Gruwez -   Google+