Woning ontwerpen

 

U bent in Start > Team >  Architectenbureau > Woning ontwerpen

Een woning ontwerpen volledig naar uw wensen en behoeften? Dan zit je goed bij Architect Gruwez. Op onze website vindt u heel wat voorbeelden van huis ontwerpen die wij recent hebben hebben ontworpen.

Laat een woning ontwerpen binnen uw budget

Schakel architectenbureau Frank Gruwez in om uw huis te ontwerpen, want Frank heeft ervaring in het bouwen van unieke huizen. Hij is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten.

Een woning ontwerpen is een intensief, persoonlijk en langdurig proces. Het is dan ook van groot belang dat het ‘klikt’ tussen u als opdrachtgever en ons als architect. Architectenbureau Gruwez heeft dan ook de unieke werkwijze:

Een eerste kennismaking begint met correcte afspraken. Architect Gruwez verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.Bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd, na een eerste kennismaking maken wij een eerste schets of iontwerp idee voor de nieuwe woning. Het ontwerp is gebaseerd op de bouwgrond, u eisen, wensen of beschibare budget. Na de opmaak van de uitvoeringsplannen, het lastenboek met de meetstaten en de samenstelling van de offerte-aanvragen volgt er een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten, die wij zelf in het belang van onze klanten samenstell

Contact?

Heb je interesse in de ontwerpen van ons team? Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be

woning ontwerpen

woning ontwerpen

woning ontwerpen

woning ontwerpen

Laat uw eigen woning ontwerpen door Frank Gruwez

Bij een woning ontwerp komt heel wat bij kijken. We starten bij het begin!

Aankoop bouwgrond

Ga op zoek naar de geschikte bouwgrond, kijk welke bouwgronden er te koop zijn en vraag informatie aan bedrijven die actief zijn op het gebied van bouwen en wonen. Welke eisen stelt u aan uw bouwgrond? Wilt u landelijk wonen of in een stad? Hoe groot moet de bouwgrond zijn?

Tip :  Voor de aankoop van een bouwgrond mag je niet over één nacht ijs gaan, het is belangrijk dat u weet waarop je moet letten bij het begin.

Architect zoeken

Na de aankoop van je bouwgrond moet u op zoek naar een architect. Check bij de architect zijn relaties en voorbeelden, dat brengt je verder op weg om de bouwstijl van uw woning te kiezen. Het team van Architect Gruwez mocht inmiddels meer dan 300 huizen bouwen en begeleiden tot aan oplevering, wat uiteraard een schat aan informatie opgeleverd heeft. Informeer bij ons wat de verschillende stappen in het ontwerp- en bouwproces zijn om zo tot de realisatie van uw droomhuis te komen.

Bouwfirma kiezen

Bij een huis bouwen hoort ook bouwonderneming zoeken. Er zijn diverse manieren om in contact te komen met bouwfirma'. Je kan naar bouwbeurzen gaan, via via informatie inwinnen over bepaalde firma's, woonboeken kopen waarin bouwbedrijven zich presenteren of zoeken via Google.

Kies uit een breed aanbod van exclusieve woningontwerpen onder realisaties, en doe inspiratie op om deze te laten bouwen. Als je hier een ontwerp hebt gevonden u voorkeur krijgt, klik dan op de foto's van het ontwerp voor meer over het huis.

 


Google info : Woning ontwerpen

 

Tags : Woning Bouwen - Exclusieve villabouw - Bouwkosten nieuwbouwwoning - Luxe woning - Luxe huis  - Exclusieve woningbouw - Woning ontwerpen - Droomhuis ontwerpen en bouwen - Eigen huis bouwen - Modern huis bouwen - Moderne landhuizen  - Landelijk huis bouwen en wonen  - Nieuwbouw huis  - Rietgedekte villa bouwen  - Villabouw kosten  - Huis bouwen kosten - Architect Oost Vlaanderen  - Architect West-Vlaanderen  - Architect Vlaams Brabant - Architect Brussel  - Architect Antwerpen - Architect Limburg - Architect Gent  - Architect Oudenaarde - Nieuw huis bouwen - Architect Landelijke stijl   - Amerikaanse stijl bouwen en wonen -  Manoir Huis - Bouwstijl - Cottagestijl - bouwstijl interieur - Klassieke stijl - Pastorie of pastorijstijl - Verbouwingen  - Ambachtelijk bouwen - Appartementsbouw - Appartement bouwen  - Duurzaam Bouwen - Duurzaam wonen - Ecologisch bouwen - Wonen - Passiefhuis of woning bouwen - sleutel op de deur - Bouwstijlen - Engelse stijl - Budget bouwen - budgetwoning - Huis verbouwen - Huis renoveren duurzaam passief energiebewust renoveren  -Hedendaagse woning - Kasteelhoeve bouwstijl - Ambachtelijk huis bouwen

® 2015 | SEO by Seobureau.be - © Gruwez  - Google+