Sleutel op de deur

U bent in Start > Team >  Architec Gruwez > Sleutel op de deur

Sleutel op de deur prijs - prijzen

Sleutelklaar bouwen is populair in Vlaanderen. Heb je plannen een sleutel-op-de-deur woning te bouwen? Op zoek naar prijzen van sleutel op de deur woningen?  Dan kan Architect Gruwez u uitstekend van dienst zijn.

Een verstandige keuze voor het bouwen van uw woning volgens sleutel-op-de-deur formule

De sleutel-op-de-deur fomule trekt de laatste jaren nog héél veel aandacht, zeker niet zo negatie meer als jaren geleden toen de eerste sleutel-op-de-deur bedrijven de kop op staken. De toenmalige negatieve reputatie waarmee deze formule te maken had, behoord nu wel zeker tot het verleden, dankzij de positieve invloed van bepaalde woningbouw firma's. Deze manier van bouwen brengt heel wat voordelen met zich mee, zoals de snelle uitvoeringstermijn van de of de eenvoud van de bouwformule.  Iets wat tegenwoordig heel wat mensen zich aan later verleiden, en terecht.

Kijk hier verder een neem contact op met Gruwez voor sleutel-op-de-deur

1 partner die het sleutel-op-de-deur proces op zich neemt

1 deskundige zal  het volledige  bouwproces op zich nemen, indien nodig zorgen ze zelf voor een bouwgrond en zelfs voor tuin-en interieurinrichting.  Je kan zelf kiezen voor de graad van afwerking, indien je een handige harry bent en zelf de handen uit de mouwen wenst te steken, dan is dit voor bepaalde werken zeker mogelijk. Wanneer u wilt bouwen zonder zorgen werk dan samen met het team van Architectenbureau Gruwez, wij zorgen voor het volledige bouwproces  van het prille begin tot de oplevering.

Architect ervaren in verschillende bouwstijlen

Gruwez is een van de architecten gespecicaliseerd in het ontwerpen van sleutel-op-de-deur woningen in Vlaanderen. Bij Architect Gruwez bent u van kwaliteit verzekerd. Aan de deskundige architecten van Frank Gruwez kunt u het volledige bouwproces met een gerust hart overlaten. Bij Gruwez kunt u altijd rekenen op kwaliteit op maat, klantgerichte service en een duurzaam eindresultaat tegen scherpe prijzen. Kijkt u gerust verder op deze website voor meer informatie over de mogelijkheden om ‘sleutel op de deurte bouwen.

Moet ik zelf nog opzoek naar bouwinformatie?

Architect gruwez beschikt over verschillende referenties en voorbeelden van sleutel-op-de-deur projecten, wij kunnen voldoende informatie verlenen om je een idee te geven van de verschillende mogelijkheden en de kostprijzen van een woning. Op deze manier is het heel interessant voor jezelf om uit te maken naar welke bouwstijl je voorkeur gaat.Zit je met vragen over de prijs of kostprijzen van een sleutel op de deur huis? Contacteer ons gerust op: 0475/ 49 18 52

Hoe zit het met de bouwstijl en het budget?

Veel mensen vragen zich af wat de prijs of prijzen zijn om te bouwen volgens sleutel op de deur. Bij Gruwez kan je snel bouwen in verschillende stijlen, modern of klassiek en dit naar iders budget. Zelf met een beperkt kunnen wij een huis voor u relaiseren.

Wat met de uitvoeringstermijn?

Een groot voordeel van een sleutelklaar woning is de uitvoeringstermijn, die zeer kort is ivm traditionele woningbouw.  Er is maar één firma die je moet contacteren en rekening mee houden en dat is de sleutel-op-de-deur bouwfirma, zij regelen alles voor jouw, soms werken ze in eigen beheer en soms met onderaannemers.  Daarboven worden steeds dezelfde technieken gebruikt, waardoor alles perfect op elkaar aangesloten word.  Hierdoor heb je een enorme tijdsbesparing omdat je zelf niet opzoek hoeft te gaan naar aannemers voor elk onderdeel van je woning, ook hoef je geen offertes te vergelijken van verschillende onderaannemers.

Wat met de kostprijs?

De prijs van een woning is afhankelijk van het type, de uitvoering en het niveau van afwerking.De prijs van een sleutel-op-de-deur woning is meestal niet hoger dan die van een traditionele woning, natuurlijk hangt er veel af van je keuze.  Het is normaal dat een standaard woning veel goedkoper is dan een volledig gepersonaliseersde woning.  Maar dit is je eigen keuze naar gelang interesse en budget.

Sleutel op de deur ontwerp

Van bij de eerste bespreking van uw sleutelklaar huis wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werkt architect Gruwez met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma.

De prijs of prijzen van een sleutelklaar huis

De totaalprijs van eensleutelklaarhuis is afhankelijk van de grootte en stijl van de woning,  het afwerkingsniveau en het materiaalgebruik. Een turnkey huis bouwen  hoeft niet per se onbetaalbaar te zijn. Architect Gruwez hanteert aantrekkelijke prijzen. Wij onderscheiden ons door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bouwstijl

Iedere specifieke stijl waar u van droomt voor uw woning zoals:  Modern, Amerikaans, Landelijk, Cottage, Stedelijk, Klassiek  enz. kan architect  Frank Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp. De architect luistert naar uw wensen en een project is pas geslaagd als u uzelf goed voelt in uw nieuw huis en tevreden bent over de wederzijdse samenwerking.

Wij laten u graag de voordelen dit soort woningen ervaren

Zoek je een firma voor het ontwerpen van uw woning ? Architect Frank Gruwez nodigd u graag uit voor een vrijblijvende kennis making. Gruwez is een van de koplopers in sleutel-op-de-deur ontwerpen, wij werken in Oost Vlaanderen, West vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant, Limburg , Brussel zelfs , tot Zuid Nederland.

Neem contact met ons op.

Hebt u een specifieke vraag over sleutel-op-de-deur? Wilt u de woning bouwen waar u al lang van droomt? Vul dan ons ontactformulier hier op deze website in, of sneller nog bel 055 45 53 63 of via e-mailadres: info@architectgruwez.be

Hier enkele voorbeelden

Sleutelklaare woningen Landelijk - Sleutel op de deur voorbeelden pastoriestijl - Sleutelklaar in manoirstijl - Sleutelklaar klassiek -

Sleutel op de deur concept in Vlaanderen

Het is een woning die kant en klaar is, gereed om in te trekken. Als wij u de sleutel overhandigen kunt u de verhuiswagen uitladen en in uw nieuwe thuis blijven slapen. Het huis is compleet met vloerbedekking, tegels, behang en schilderwerk volgens uw wensen. De deuren zijn gemonteerd, u heeft warm en koud stromend water, u kunt in bad of onder de douche, de verwarming werkt, het licht brandt.De meest zorgeloze manier van bouwen en bovendien de snelste. Wij nemen u alle werk en zorgen uit handen en garanderen u een snelle bouwtijd (doorgaans 2-3 maanden). In Vlaanderen worden 30 à 40% van de woningen meestal gebouwd volgens het sleutel-op-de-deur principe. Enerzijds is er de trend in de richting van betaalbaar wonen, aangestuurd door de moeilijke economische situatie; anderzijds is er de trend in de richting van performantere woningen op het vlak van energieverbruik. Deze twee trends verhogen de complexiteit op de markt en lijken te leiden tot een gestage groei van het aandeel sleutelklaar huizen binnen de nieuwbouwmarkt.

 

Tags :

Relevante pagina's

Een sleutel-op-de-deur woning: is dit een slimme keuze?

Wilt u een eigen woning die volledig uw stijl reflecteert maar bent u niet zo gesteld op verbouwingswerken? Dan kan een sleutel-op-de-deur woning de oplossing zijn voor u. In plaats van bepaalde werken zelf te doen of beroep te doen op verschillende aannemers en vakmannen, huurt u één bedrijf in dat uw huis van begin tot einde bouwt. Daar zijn uiteraard enkele voordelen aan verbonden. Zo bespaart u tijd, wordt alles begeleid en in orde gebracht voor u en krijgt u een woning die volledig op maat gemaakt is naargelang uw wensen. Wat kost het, wat is de prijs of prijzen...