Architect Limburg

U bent in Start  > Team >  Architect Gruwez > Architect(en) Limburg

Gruwez architecten ontwerpt met veel plezier uw droomwoning

Architect Gruwez en team ontwerpt al jaren huizen en appartementen in Limburg.  De specialiteit van de architecten zijn luxe woningen ontwerpen, waarin meer dan 300 woningen in diverse bouwstijlen werden tot stand gebracht.

Verschillende realisaties in Limburg

Wij ontwerpen voor onze klanten in Limburg continu nieuwe architectuur oplossingen op maat. Architect Gruwez zal nieuwe woning bouwen rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriéntatie van de bouwgrond. De architect bouwt uw huis binnen uw budget.

Zo zijn we als architectenbureau  uitgegroeid tot de referentie in de Belgische architectuursector in Limburg . Via diversificatie blijven we inspelen op nieuwe evoluties, nieuwe eisen. Klantgerichtheid en een persoonlijke benadering zijn ons credo, klanttevredenheid onze toetssteen.

Onze realisaties zien we als een totaalconcept, waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details, niets wordt aan het toeval overgelaten. Als architecten voor Limburg verzorgen we veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werkt architect Gruwez met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma.

De architecten van  Gruwez uit staat garant voor een totaalconcept op maat van zijn klanten. Dit betekent ook extra bouwcoördinatie. zodat wij ook morgen weer het verschil maken. Contacteer Architect Gruwez  Klik hier om te gaan naar onze homepage!

Contacteer Architect Gruwez

Hebt u interesse om een woning in Limburg  volledig naar uw wensen te realiseren? Wilt u meer info of een prijsofferte voor het bouwen van een luxe villa in Limburg ? Neemt gerust contact op met Architect Gruwez ons voor een vrijblijvende afspraak. Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be

Wat is een architect?

Een architect is een ontwerper van huizen en gebouwen, die dit ontwerp op tekening zet en de verwerkelijking van dit concept technisch en administratief begeleidt. Nauw gerelateerd aan het werk van de architect is dat van de stedenbouwkundige. In Nederland en Vlaanderen genieten zij doorgaans dezelfde basisopleiding en gaat men zich in de laatste fase van de studie pas specialiseren; of men volgt een bijkomende specialisatie na de studie.

In Vlaanderen zijn er drie architecten opleidingen (aangevuld met een twee jaar durende stage) die leiden tot de beroepstitel van architect. Een architect kan een ontwerp maken voor nieuwbouw, maar ook voor verbouwing of renovatie van een bestaand gebouw.

De architect ontvangt een ontwerpopdracht van een opdrachtgever, ook bouwheer genoemd. Dit kan een particuliere opdrachtgever zijn, een  bedrijf of onderneming, een overheidsinstantie, en dergelijke.

De architect maakt dan eerst een schetsontwerp met raming van de kosten. Om het schetsontwerp te verduidelijken naar de opdrachtgever toe wordt soms een maquette gemaakt. Als de opdrachtgever zich daarin kan vinden, maakt hij vervolgens het bestek en de erbij behorende bestektekening. Lees meer

Totaalprijs Architect

De totaalprijs van een exclusieve woning is afhankelijk van de grootte en stijl van de woning,  het afwerkingsniveau en het materiaalgebruik. Een luxe woning bouwen hoeft niet per se onbetaalbaar te zijn. Architect Gruwez hanteert aantrekkelijke tarieven. Wij onderscheiden ons door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bouwstijlen Architect Gruwez

Iedere specifieke stijl waar u van droomt voor uw luxe villa zoals:  Modern, Amerikaans, Landelijk, Cottage, Stedelijk, Klassiek, etc. kan Architectenbureau Frank Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp. De architect luistert naar uw wensen en een project is pas geslaagd als u uzelf goed voelt in uw nieuwe onderkomen en tevreden bent over de wederzijdse samenwerking.

Gruwez architecten is aangesloten bij de orde van de  Vlaamse architecten

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tags :

Woning Bouwen - Exclusieve villabouw - Bouwkosten nieuwbouwwoning - Luxe woning - Luxe huis  - Exclusieve woningbouw - Woning ontwerpen - Droomhuis ontwerpen en bouwen - Eigen huis bouwen - Modern huis bouwen - Moderne landhuizen  - Landelijk huis bouwen en wonen  - Nieuwbouw huis  - Rietgedekte villa bouwen  - Villabouw kosten  - Huis bouwen kosten - Architect Oost Vlaanderen  - Architect West-Vlaanderen  - Architect Vlaams Brabant - Architect Brussel  - Architect Antwerpen - Architect Limburg - Architect Gent  - Architect Oudenaarde - Nieuw huis bouwen - Architect Landelijke stijl   - Amerikaanse stijl bouwen en wonen -  Manoir Huis - Bouwstijl - Cottagestijl - bouwstijl interieur - Klassieke stijl - Pastorie of pastorijstijl - Verbouwingen  - Ambachtelijk bouwen - Appartementsbouw - Appartement bouwen  - Duurzaam Bouwen - Duurzaam wonen - Ecologisch bouwen - Wonen - Passiefhuis of woning bouwen - sleutel op de deur - Bouwstijlen - Engelse stijl - Budget bouwen - budgetwoning - Huis verbouwen - Huis renoveren duurzaam passief energiebewust renoveren  -Hedendaagse woning - Kasteelhoeve bouwstijl - Ambachtelijk huis bouwen

Op zoek naar een architect in Limburg of een architectenbureau in de provincie Limburg gezocht? Dan kan zit je hier goed.

Architect Limburg Nieuws - Tips

Orde van de architecten

U denkt eraan om te gaan bouwen of verbouwen en wenst meer te weten over het werken met een architect? Hier krijg je de nodige informatie die interessant is bij uw contact met uw architect. Kies uit volgende opties:

  • Architect: algemene informatie over het beroep van architect.
  • Architectuur: informatie over architectuur in het algemeen.
  • Bouwen met een architect: dit onderdeel zit vol met nuttige informatie over het samenwerken met een architect tijdens het bouwproces. Bekijk zeker ook eens de brochure 'De architect, tekenend voor uw toekomst'.
    Deze brochure kan op die pagina gedownload worden.
  • Veelgestelde vragen: de Orde krijgt regelmatig allerlei vragen van bouwheren. Veel vragen komen steeds terug. We sommen ze even voor u op in dit onderdeel.
  • Wat bij problemen: mochten er zich tijdens het verloop van het bouwproces toch problemen voordoen, neem dan hier even een kijkje.

Provincieale raad Limburg - Orde van architecten

Contactgegevens:
Gouverneur Roppesingel 51 - 3500 HASSELT - Telefoon: 011 28.30.77 - Fax: 011 28.54.41 - raad.limburg@ordevanarchitecten.be

Openingsuren:Het secretariaat is open op dinsdagvoormiddag van 9u00 tot 12u00. Telefonisch zijn wij bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u00 en op maandag, woensdag en vrijdag van 9u00 tot 12u00.

® 2015 | SEO by Seobureau.be - © Gruwez -   Google+