Pastorie of pastorijstijl

U bent in Start  > Team >  Architect Gruwez > Pastroijstijl - Pastoriestijl

Is het jou droom te wonen in een pastorie of pastorijwoning? Wil je een woning bouwen in pastoriestijl? Dan zit je goed bij Architect Gruwez. Een van de specialiteietn van ons bureau is het ontwerpen van charmante en authentieke pastorijwoningen.

Een pastorijwoning in pastoriestijl bouwen

De dag van vandaag komt bij nieuwe gebouwde huizen de pastoriestijl of pastoriestijl veelvuldig voor. We kunnen zeggen dat een pastorijstijlwoning enorm zeer populair is in Vlaanderen. Een woning in pastoriestijl biedt veel ruimte en heeft een statige maar toch gezellige uitstraling, een pastorijstijl is een perfecte stijlkeuze als u het huis van uw dromen wilt laten bouwen!

Bij het ontwerpen van deze stijl gebruiken we veel natuurlijke materialen, een pastoriewoning is een huis in landelijk stijl met veel charme. Een zeer gezellige woning dat lijkt op de pastorij van vroeger.

Je woning bouwen volgens de pastorijstijl

Architect Gruwez en zijn professionele medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om iedere pastoriewoning tot een succes te maken. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw pastorijhuis in perfecte pastoriestijl zal gebouwd worden, geheel naar uw wensen, dan bent u bij Gruwez  aan het perfecte adres.

Pastorijstijl ontwerpen is een passie

Onze realisaties in pastorijstijl zien we als een totaalconcept, waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details, niets wordt aan het toeval overgelaten. Als architect voor pastorie woningen verzorgen we veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Pastorie bouwstijl kostprijs

De totaalprijs van een huis in pastorie of pastorij bouwstijl is afhankelijk van de grootte van de woning,  het afwerkingsniveau en het materiaalgebruik. Pastoriestijl wonen en bouwen hoeft niet perse onbetaalbaar te zijn. Architect Gruwez hanteert aantrekkelijke tarieven. Wij onderscheiden ons door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Pastorijstijl afkomst

De pastorie was vroeger de woonst van de pastoor. De woning stond dicht bij de kerk en was duidelijk herkenbaar. Je zag van ver dat het de pastorijwoning van de pastoor was. De inspiratie voor de pastoriestijl  komt dan ook van vroeger. Een pastoriewoning kan gebouwd worden in verschillende variaties. Iedere specifieke pastorijstijl waar u van droomt voor uw woning kan architect Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp.

 

Woning in pastorie of pastorijstijl  

pastorijstijl

 

 

 

 

 

 

 

Architect Gruwez is speicalist in het ontwerpen van pastorie woningen. Voor meer voorbeelden van huizen in pastorijstijl door ons gebouwd klik hier of kijk onder realisaties.

Hebben wij u interesse gewekt om een huis te bouwen in pastorie bouwstijl ? Is het uw droom te wonen in een pastorijs huis? Contacteer ons voor meer info of een prijsofferte.

 

Contact

Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be

 

Tags : Woning Bouwen - Exclusieve villabouw - Bouwkosten nieuwbouwwoning - Luxe woning - Luxe huis  - Exclusieve woningbouw - Woning ontwerpen - Droomhuis ontwerpen en bouwen - Eigen huis bouwen - Modern huis bouwen - Moderne landhuizen  - Landelijk huis bouwen en wonen  - Nieuwbouw huis  - Rietgedekte villa bouwen  - Villabouw kosten  - Huis bouwen kosten - Architect Oost Vlaanderen  - Architect West-Vlaanderen  - Architect Vlaams Brabant - Architect Brussel  - Architect Antwerpen - Architect Limburg - Architect Gent  - Architect Oudenaarde - Nieuw huis bouwen - Architect Landelijke stijl   - Amerikaanse stijl bouwen en wonen -  Manoir Huis - Bouwstijl - Cottagestijl - bouwstijl interieur - Klassieke stijl - Pastorie of pastorijstijl - Verbouwingen  - Ambachtelijk bouwen - Appartementsbouw - Appartement bouwen  - Duurzaam Bouwen - Duurzaam wonen - Ecologisch bouwen - Wonen - Passiefhuis of woning bouwen - sleutel op de deur - Bouwstijlen - Engelse stijl - Budget bouwen - budgetwoning - Huis verbouwen - Huis renoveren duurzaam passief energiebewust renoveren  -Hedendaagse woning - Kasteelhoeve bouwstijl - Ambachtelijk huis bouwen

® 2013 | SEO by Seobureau.be - © Gruwez -  Google+