Architect Landelijke stijl

   

U bent in Start  > Team >  Architect Gruwez > Architect landelijke stijl - landelijk wonen

Een landelijk huis bouwen begint met een goed ontwerp. De landelijke stijl staat heel nauw bij de cottagestijl. Met landelijk te bouwen krijgt u een speciaal huis met een eigen karakter.

Architect Landelijk bouwen

 

Architect Gruwez heeft ervaring in het bouwen van landelijke woningen. Een landelijk huis ontwerpen zien we als een totaalconcept, waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details, niets wordt aan het toeval overgelaten. Als architect voor landelijke woningen verzorgen we veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Landelijke woning bouwen

 

Is landelijk wonen ook uw droom? De meeste mensen dromen ervan om landelijk te wonen. Onder landelijk wonen verstaan wij huizen met een landelijk karakter die qua inrichting de stijl van een landhuis uitstralen. Landhuizen ontwerpen wij in verschillende stijlen, is de stijl van jou droomhuis Cottage stijl,  Amerikaanse stijl of een meer een moderne boerderij? Wij realiseren het allemaal. De specialiteit van Architect gruwez in de bouw van luxe villa’s en landelijke boerderijen. U wilt een landelijk huis bouwen? Gruwez is u perfecte partner voor de bouw van uw droomhuis.

Een landelijke woning herken je vrij snel

 

Een landelijke woning kan je herkennen aan kenmerken die vaak terug komen. Bij het ontwerp wordt meestal veel hout gebruikt. Wat ook opvalt bij een landelijke huis zijn de witte muren en rieten daken.  Het creëren van een landelijke sfeer in en rondom de woning, is voor veel mensen uitgegroeid tot een passie.

Landelijke stijl kostprijs

 

De totaalprijs van een huis in landelijke stijl is afhankelijk van de grootte en stijl van de woning,  het afwerkingsniveau en het materiaalgebruik. Een landelijke woning bouwen bouwen hoeft niet per se onbetaalbaar te zijn. Architect Gruwez hanteert aantrekkelijke tarieven. Wij onderscheiden ons door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Interesse een woning te bouwen in landelijke stijl

 

Architect Gruwez heeft zijn eigen visie op landelijk wonen. Frank en zijn professionele medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om uw woning in landelijke stijl tot een succes te maken. U zal snel merken als je van plan bent een woning in landelijke stijl te laten bouwen, u het best kan samenwerken met Architect Gruwez.

Kijkt u hier voor een aantal voorbeelden van landelijke woningen die wij reeds gebouwd hebben.

 

Contact

Interesse in het bouwen van een landelijke woning? Of wenst u meer informatie over het ontwerpen van een huis in landelijke stijl? Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be

 

Interessante trefwoorden :

Exclusieve villabouw, Woning bouwen, Bouwkosten nieuwbouwwoningLuxe villa, Exclusieve woningbouw,  Woning ontwerpenDroomhuis bouwenEigen huis bouwenModern huis bouwen, Moderne landhuizenLandhuis bouwenNieuwbouw huisRietgedekte villa bouwenVillabouw kostenHuis bouwen kosten

 

Tags :  Landelijk huis bouwen - landelijke stijl  Oost Vlaanderen - Architect landelijke stijl West-Vlaanderen - Architect landelijke stijl Vlaams Brabant - Architect landelijk bouwen en wonen Brussel - Landelijk bouwen Antwerpen - Architect landelijk wonen Limburg - Architect Landelijke stijl Gent  - Architect Landelijk wonen en bouwenOudenaarde

 

Seo by Seobureau.be -   Google+