Huis bouwen kosten

U bent in Start > Team >  Architec Gruwez > Huis bouwen kosten - Prijs architect

Huis bouwen kosten

Een nieuw huis laten bouwen in plaats van een ouder huis kopen en renoveren heeft als grootste voordeel dat u zelf alles kan kiezen. Of je nieuw bouwt of koopt er hangt steeds een kostenplaatje aan vast. Bij een nieuwbouw kan u eigenlijk alles zelf bepalen, maar wat kost een huis bouwen?  Hier op onze website kan u alle informatie vinden over onze ontwerpen, bouwstijlen, voorbeelden van nieuwbouwhuizen en ook over de prijzen om  een huis bouwen.

Bouw binnen u budget

Heb je plannen om een nieuw huis te laten bouwen, dan moet het financieel haalbaar is en het onkostenplaatje kloppen. De professionle mederwerkers van Gruwez brengen de bouwkosten duidelijk in beeld. Voor een prachtig ontwerp van uw nieuwe woning hoeft u niet ver te zoeken. Architect Gruwez bouwt over volledig Vlaanderen en ontwerpt luxe huizen volgens binnen uw prijs budget volgens een totaalconcept. 

Het kostenplaatje is zeer belangrijk bij een huis bouwen

Een van de belangrijkste dingen bij het bouwen van een huis is de kostprijs, het prijskaartje waar u rekening dient mee houden vooralleer te starten met de bouw van een woning. Architect Gruwez informeerd u graag over de prijs van een te bouwen huis.

Zelfs mensen met een beperkt budget kunnen hun eigen woning laten bouwen bij ons!

De kosten om een woning te bouwen

Het is vanzelfsprekend dat u de plannen voor uw nieuwbouwhuis binnen het vooropgestelde budget wilt realiseren. Een interessante Tip : Ga bij het bereken van de uitgaven voor het bouwen van een huis uit van uw eigen budget. Bereken op voorhand welke maandlasten passen bij uw persoonlijke inkomen en ga dan op zoek naar een bouwgrond die past. Ons bureau zal u  informeren welke mogelijkheden er zijn en we kunnen jullie duidelijk aangeven welke wensen haalbaar zijn.

Wat zijn de kosten of wat is de prijs van de architect?

Hoeveel is de prijs om een woning te laten bouwen? Wat zijn de kosten van de architect? Dit zijn de eerste vragen als je plannen hebt een huis te bouwen. De totaalprijs inclusief de prijs architect van een huis is afhankelijk van de grootte en stijl van de woning, het afwerkingsniveau en het materiaalgebruik. Het team van Gruwez brengen u een volledig overzicht van het volledige kostenplaatje van uw nieuwe woning, wij maken samen met jullie de technische tekeningen op, we zorgen voor de bouwaanvraag en verzorgen het gehele bouwtraject tot en met de oplevering. Veel mensen vragen ons wat welk bedrag rekend de architect voor nieuwbouw? Het hangt er van af wat je juist wil! Neem het van ons aan " een huis bouwen" hoeft niet perse onbetaalbaar te zijn, de architect prijs valt best mee!


Laat de kosten om uw woning te bouwen berekenen door ons  en je zal meten zien of het financieel haalbaar is

Van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt er bij ons een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werkt Architect Frank Gruwez met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma, waardoor in deze fase een raming tot op 10 % van de prijs nauwkeurig, mogelijk wordt. Na de opmaak van de uitvoeringsplannen, het lastenboek met de meetstaten en de samenstelling van de offerte-aanvragen volgt er een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten, die wij zelf in het belang van onze klanten samenstellen.

Er zijn heel wat factoren die meespelen in het kostenplaatje van de architect.

  1. Of het nu per uur, per vierkante meter of procentueel is: wij zorgen ervoor dat u een duidelijk zicht hebt op het kostenplaatje.
  2. Architect Gruwez maakt duidelijke afspraken over het takenpakket. Wij informeren wat er in de prijs zit en, wat niet!
  3. Een gouden tip : Hou het takenpakket duidelijk voor ogen als je offertes bij verschillende architecten gaat vragen. Misschien is architect x wat duurder of goedkoper dan ons kantoor, maar welk takenpakket krijg je voor welke prijs?
  4. Wij zetten alles duidelijk op papier. Zowel het kostenplaatje als het takenpakket.

De voorfinanciering

Er zijn advieskosten en verschillende andere kosten die u in het begin moet maken, zoals ontwerp en leges voor vergunningen, kunt u niet onder een hypotheek laten vallen. Zoek op tijd naar middelen om deze kosten van te betalen.

Richtprijs van de bouwkosten

De richtprijs van een nieuwbouw woning, volledig afgewerkt is ongeveer 1000 euro per vierkantemeter, excl btw volledig afgewerkt. De prijs hangt af van de oppervlakte, de gebruikte materialen, uw aannemer, of u zelf iets gaat doen aan de bouw of niet, de locatie, afwerking ...

Zite je vragen? Contacteer  ons vrijblijvend via Tel : 055/45 53 63 of Gsm : 0475/ 49 18 52

Bezig met bouwplannen en vragen over de bouwkosten?

Ga bij het uitrekenen van de kosten voor het bouwen van uw nieuw huis rekening met uw eigen budget, het inkomen van u en je partner. Zoek uit welk bedrag u kan afbetalen. Bepaal welke  maandlast past bij uw inkomen. Tijdens het eerste gesprek met Architect Gruwez weet je onmiddelijk wat voor mogelijkheden voor het bouwen van uw droomwoning.

Meer informatie over bouwkosten

Wilt u meer weten over de kosten om een huis bouwen, wilt u weten welk bouwontwerp u kan krijgen voor het vooropgestelde budget? Contacteer ons voor info en een prijsofferte. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een gedetailleerde en correcte prijs voor het bouwen van jou droomhuis?

 

Contact

Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be


 

Interessante trefwoorden gerelateerd aan huis bouwen kosten :

Woning Bouwen - Exclusieve villabouw - Bouwkosten nieuwbouwwoning - Luxe woning - Luxe huis  - Exclusieve woningbouw - Woning ontwerpen - Droomhuis ontwerpen en bouwen - Eigen huis bouwen - Modern huis bouwen - Moderne landhuizen  - Landelijk huis bouwen en wonen  - Nieuwbouw huis  - Rietgedekte villa bouwen  - Villabouw kosten  - Huis bouwen kosten - Architect Oost Vlaanderen  - Architect West-Vlaanderen  - Architect Vlaams Brabant - Architect Brussel  - Architect Antwerpen - Architect Limburg - Architect Gent  - Architect Oudenaarde - Nieuw huis bouwen - Architect Landelijke stijl   - Amerikaanse stijl bouwen en wonen -  Manoir Huis - Bouwstijl - Cottagestijl - bouwstijl interieur - Klassieke stijl - Pastorie of pastorijstijl - Verbouwingen  - Ambachtelijk bouwen - Appartementsbouw - Appartement bouwen  - Duurzaam Bouwen - Duurzaam wonen - Ecologisch bouwen - Wonen - Passiefhuis of woning bouwen - sleutel op de deur - Bouwstijlen - Engelse stijl - Budget bouwen - budgetwoning - Huis verbouwen - Huis renoveren duurzaam passief energiebewust renoveren  -Hedendaagse woning - Kasteelhoeve bouwstijl - Ambachtelijk huis bouwen

 

Tags : Huis bouwen kosten per m2 - Huis bouwen kosten per m3 - Bouwkosten huis  - Huis bouwen prijzen - Prijs huis bouwen

 

Relevante pagina's:

Wat gaat mijn huis kosten? | Bouwinfo

Alle vragen : Wat gaat mijn huis kosten, kan ik een huis zetten voor XXX €, is mijn budget toereikend, ... zullen ... Huis bouwen met 135.000 (exclusief grond).

Kostprijs huis

Hoeveel kost het de dag van vandaag om een huis te bouwen? ... Je kan natuurlijk bepaalde dingen zelf doen en zo de kosten drukken

Hypothecaire lening

Wij bij Bankshopper.be willen je dan ook graag helpen in je zoektocht naar de goedkoopste hypothecaire lening. Je kan onze site gebruiken als leidraad terwijl je de kredietgevers bezoekt.

 | SEO by Seobureau.be - © Gruwez