Architect West-Vlaanderen

U bent in Start  > Team >  Architect Gruwez > Architect West Vlaanderen

Op zoek naar een architect of architect gezocht in West Vlaanderen

Bent u op zoek naar een architect of architectenbureau in West Vlaanderen voor nieuwbouw of renovatie? Dan kan architect Gruwez u van dienst zijn.

Architect provincie West Vlaanderen

Architect Gruwez is specialist in het ontwerpen van luxe woningen in gans België, ook in West-Vlaanderen. Voor uw droomhuis bent u bij Achitectenbureau Gruwez aan het juiste adres!

Samenwerken met Architect Gruwez in West Vlaanderen

Onze realisaties zien we als een totaalconcept, waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details, niets wordt aan het toeval overgelaten. Als bouwmeester voor West Vlaanderen verzorgen we veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werkt Architect Gruwez  met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma.

De voordelen van Architect Gruwez in West Vlaanderen:

  • Iedere gewenste bouwstijl in kan architect Frank Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp.
  • Gruwez luisterd naar uw wensen en een project is pas geslaagd als u tevreden bent over de wederzijdse samenwerking
  • Het architectenbureau verzord meer dan alleen een goed uitgebalanceerd ontwerp
  • Van bij de eerste afspraak met een klank wordt een duidelijke budgettering afgesprokendie strikt wordt nageleefd
  • Wij staan als architect ook garant voor de bouwcoordinatie
  • Extra info op onze pagina’s:

​​

Prijs Architect West Vlaanderen

De totaalprijs van een exclusieve woning is afhankelijk van de grootte en stijl van de woning,  het afwerkingsniveau en het materiaalgebruik. Een luxe woning bouwen hoeft niet per se onbetaalbaar te zijn. Bouwkunstenaar Gruwez hanteert aantrekkelijke tarieven. Wij onderscheiden ons door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bouwstijlen Architect gruwez West Vlaanderen

Iedere specifieke stijl waar u van droomt voor uw luxe villa zoals:  Modern, Amerikaans, Landelijk, Cottage, Stedelijk, Klassiek, etc. kan Architectenbureau Frank Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp. De architect luistert naar uw wensen en een project is pas geslaagd als u uzelf goed voelt in uw nieuwe onderkomen en tevreden bent over de wederzijdse samenwerking.

Architect West Vlaanderen informatie:

Hebt u interesse om een woning in West-Vlaanderen volledig naar uw wensen te realiseren? Wilt u meer info of een prijsofferte voor het bouwen van een luxe villa in West-Vlaanderen? Neemt gerust contact op met Architect Gruwez ons voor een vrijblijvende afspraak. Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be

 

Tags : Architect Oost VlaanderenArchitect West Vlaanderen - Architect LimburgArchitect Gent - Architect Oudenaarde - Architect Vlaams Brabant - Architect Antwerpen - Architect Brussel

 

De voordelen van Architect gruwez in West Vlaanderen

Van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werkt Frank met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma, waardoor in deze fase een raming tot op 10 % nauwkeurig, mogelijk wordt. Na de opmaak van de uitvoeringsplannen, het lastenboek met de meetstaten en de samenstelling van de offerte-aanvragen volgt er een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten, die wij zelf in het belang van onze klanten samenstellen. 

Wij bouwen luxe huizen in West Vlaanderen als specialisatie

Frank gruwez is één van de meest gevraagde architecten van het land, kijk naar onze realisaties voor voorbeelden.

Architect West Vlaanderen informatie

Bent u op zoek naar meer algemene informatie over architect Gruwez voor de regio West Vlaanderen, dit zijn onze gegevens :

Jacob Lacopsstraat 20 bus 204 - 9700 Oudenaarde. Bel+32 55 45 53 63

Prijs Architect West Vlaanderen

Bent u benieuwd naar de prijs van architect gruwez in West Vlaanderen stuur dan een mail naar : info@architectgruwez.be

Voorbeelden architect West Vlaanderen

Op zoek naar een voorbeelden van huizen in West Vlaanderen ? Kijk op onze pagina met realisaties

Team architect Gruwez West Vlaanderen

Benieuwd naar het team van architect gruwez uit Limburg? Kom het te weten op onze pagina team

Architect Gruwez is uw bouwpartner in West-Vlaanderen. Het architectenbureau verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Architectuur West Vlaanderen Nieuws

Wilt u meer info over de Provinciale raad en orde van Architecten in West Vlaanderen? Klik hier

Zoek een architect aangaande zijn referenties en realistaies

Een wijze raad : Een bouwmeester betrekt u best bij uw allereerste plannen. Hij of zij kan u het best adviseren over uw bouwgrond of te renoveren pand. Hij of zij zal u bovendien richting kunnen geven in de lawine van ideeën die met een bouwproject gepaard gaan.

Het moet klikken met uw architect. Maar hoe vindt u diegene die het best past bij uw bouwdromen? Bron zoek een architect.be

 

Bezoek ook de pagina  : Woning Bouwen - Exclusieve villabouw - Bouwkosten nieuwbouwwoning - Luxe woning - Luxe huis  - Exclusieve woningbouw - Woning ontwerpen - Droomhuis ontwerpen en bouwen - Eigen huis bouwen - Modern huis bouwen - Moderne landhuizen  - Landelijk huis bouwen en wonen  - Nieuwbouw huis  - Rietgedekte villa bouwen  - Villabouw kosten  - Huis bouwen kosten - Architect Oost Vlaanderen  - Architect West-Vlaanderen  - Architect Vlaams Brabant - Architect Brussel  - Architect Antwerpen - Architect Limburg - Architect Gent  - Architect Oudenaarde - Nieuw huis bouwen - Architect Landelijke stijl   - Amerikaanse stijl bouwen en wonen -  Manoir Huis - Bouwstijl - Cottagestijl - bouwstijl interieur - Klassieke stijl - Pastorie of pastorijstijl - Verbouwingen  - Ambachtelijk bouwen - Appartementsbouw - Appartement bouwen  - Duurzaam Bouwen - Duurzaam wonen - Ecologisch bouwen - Wonen - Passiefhuis of woning bouwen - sleutel op de deur - Bouwstijlen - Engelse stijl - Budget bouwen - budgetwoning - Huis verbouwen - Huis renoveren duurzaam passief energiebewust renoveren  -Hedendaagse woning - Kasteelhoeve bouwstijl - Ambachtelijk huis bouwen

 

Wat is een architect?

Een architect is een ontwerper van gebouwen. Hij visualiseert de ontwerpen via manuele schetsen dat hij op tekening, een architect zal dit concept technisch en administratief begeleiden, vanaf het ontwerp tot de sleuteloverdracht. Een architect ontwerpt gebouwen zoals woningen, kantoren, bedrijfspanden, appartementen enz.

Vroeger werd de architect een bouwmeester genoemd. Hiermee bedrijft een architect architectuur, een toegepaste kunstvorm. Gewoonlijk ontvangt de architect een ontwerpopdracht van een opdrachtgever, Dit kan een particuliere opdrachtgever zijn, bedrijf of onderneming.. De architect maakt dan eerst een schetsontwerp met raming van de kosten.

Als de opdrachtgever zich kan vinden in de ontwerpen, maakt hij vervolgens het bestek en de erbij behorende bestektekening. Daarna kan er een openbare of onderhandse aanbesteding plaatsvinden. Bij deze twee vormen wordt het werk doorgaans aan de laagste inschrijver gegund: de gunning. Ook kan hij in samenwerking met een aannemer een offerte, een vooropgave (of raming) van de kosten van het bouwproject maken. Als deze wordt goedgekeurd, gaat men verder met het uitwerken van een project. 

Ook komt het voor dat een aannemer of projectontwikkelaar grond koopt en daarop een eigen bouwproject begint, waarbij hij een architect de ontwerpopdracht geeft. De architect is in principe verantwoordelijk voor het programma, vorm, indeling, constructie, kleur en materiaalkeuze, aan de hand van de financiële, functionele en esthetische eisen en wensen van de opdrachtgever. Bij de lineaire werkwijze maakt de architect een ontwerp, laat het daarna verder uitwerken en controleren door bouwkundige adviseurs, waarna het door de aannemer wordt gebouwd.

De architect zal na het schetsontwerp het bestek en de bijbehorende tekeningen maken. Werktekeningen en detailtekeningen van plattegronden, gevels, kozijnen, raam- en deurpartijen worden door tekenaars op zijn bureau gemaakt of uitbesteed aan een tekenbureau. Voor het ontwerp en technisch tekenwerk gebruikt men tegenwoordig computerprogramma's, die het werk vergemakkelijken. Zijn de tekeningen klaar en zijn er technische berekeningen in het ontwerp, dan gaat een kopie van alles naar een constructeur die constructieve aspecten van een bouwwerk, zoals de boogspanning en de draagkracht van muren en kolommen en dergelijke uitrekent, of naar de bouwfysisch adviseur die de thermische, hygrische, akoestische, brandtechnische en energetische aspecten berekent.

Voor het verkrijgen van een bouwvergunning moet de draagconstructie conform het Bouwbesluit en Eurocodes zijn nagerekend. Is alles in orde en is de opdrachtgever tevreden met het ontwerp, dan schrijft de architect het bestek, een vaak stevig boekwerk waarin alle aspecten die bij de bouw aan de orde komen en dus voor de aannemer van belang zijn. Hieronder vallen onder andere de te gebruiken materialen, kleuren, maten en wijze van constructie. Goedkeuring van bouwwerk Het ontwerp moet niet alleen door de opdrachtgever en constructeur worden goedgekeurd, maar ook door gemeentelijke en overheidsinstanties.

Geven de instanties eenmaal hun fiat, dan kan de aannemer met de bouw beginnen. Tijdens de bouw houden aannemer en architect nauw contact en een betrokken architect zal regelmatig bij de uitvoering gaan kijken. Daarbij kunnen technische besprekingen plaatsvinden met de opzichter, die namens de architect toeziet op de bouwwerkzaamheden, en eventueel met de uitvoerder, die de verantwoordelijkheid heeft voor het uitvoerend werk namens de aannemer. Indien bij de opdracht van de architect de directievoering van het bouwproject ook is opgenomen, zal hij zorg moeten dragen voor een goed verloop van deze vergaderingen en de verslaglegging ervan. Is het bouwwerk gereed, dan vindt de officiële oplevering of overdracht aan de opdrachtgever plaats.

Bekijk de mogelijkheden van Architect Grwuez in de provincie West-vlaanderen. Wij werken in iedere gemeente, vraag gratis een offerte voor het ontwerp van uw woning op maat.

Architectuur West Vlaanderen

In 2015 schrijft de Provincie West-Vlaanderen de Prijs voor Architectuur uit. De Prijs is niet thema gebonden en specifiek bedoeld voor realisaties van de laatste vier jaar.

De Prijs bedraagt 5.000 euro. Daarnaast kunnen nog premies toegekend worden. ​De Provinciale Raad van de Orde van Architecten van West-Vlaanderen stelt aanvullend een speciale aanmoedigingspremie voor jong talent t.w.v. 2.500 euro ter beschikking.

De Prijs is bestemd voor alle architectuurrealisaties die ofwel gelegen zijn in de provincie West-Vlaanderen, ofwel van de hand zijn van architecten die in West-Vlaanderen geboren zijn of er gedomicilieerd zijn of die ingeschreven zijn op de tabel van de architecten of op de lijsten van de architecten-stagiairs van de Orde van Architecten in West-Vlaanderen.


Architect Alveringem, Architect Anzegem, Architect Ardooie, Architect  Avelgem, Architect Beernem, Architect Blankenberge, Architect Bredene, Architect t Brugge, Architect Damme, Architect t De Haan, Architect De Panne, Architect  Deerlijk, Architect Dentergem, Architect Diksmuide, Architect  Gistel, Architect  Harelbeke, Architect Heuvelland, Architect Hooglede, Architect Houthulst, Architect  Ichtegem, Architect  Ieper, Architect Ingelmunster, Architect Izegem, Architect Jabbeke, Architect Knokke-Heist, Architect Koekelare, Architect Koksijde, Architect Kortemark, Architect Kortrijk, Architect  Kuurne, Architect  Langemark-Poelkapelle, Architect  Ledegem, Architect Lendelede, Architect Lichtervelde, Architect  Lo-Reninge, Architect  Menen, Architect Mesen, Architect Meulebeke,Architect Middelkerke, Architect  Moorslede, Architect Nieuwpoort, Architect Oostende, Architect  Oostkamp, Architect Oostrozebeke, Architect Oudenburg, Architect Pittem, Architect Poperinge, Architect Roeselare, Architect Ruiselede, Architect Spiere-Helkijn, Architect Staden, Architect Tielt, Architect Torhout,Architect  Veurne,Architect Vleteren, Architect Waregem, Architect Wervik, Architect Wevelgem, Architect Wielsbeke, Architect Wingene, Architect Zedelgem, Architect zonnebeke, Architect Zuienkerke, Architect Wevelgem

 

® 2013 | SEO by Seobureau.be - © Gruwez -   Google+