Reactie insturen

Reacties

Vlotte samenwerking, uitstekend resultaat!

Na jaren zoeken naar de juiste bouwgrond vonden we in architect Gruwez de perfecte partner voor het tot stand brengen van onze levensdroom: onze eigen woning, helemaal zoals wij het in gedachten hadden.

Jan en Rita

Dag Frank,

Graag hadden we een woordje van dank uitgebracht naar jou toe en gans het kantoor voor de verwezenlijking van ons bouwproject. Zowel Annelies als mijzelf zijn dan ook heel tevreden van het resultaat van ontwerp tot uitvoering.

Het resultaat is zoals we het beoogd hadden. We hebben ons tijdens de ontwerpfase constant 'begrepen' gevoelen. Je hebt nauwkeurig naar onze behoeften geluisterd en telkens waren we versteld hoe je met gom en potlood weer snel tot een oplossing kwam.

Ook David heeft mooi werk geleverd. Hij heeft tijdens de uitvoering veel goede ideeën aangebracht en stond altijd klaar wanneer (gelukkig niet letterlijk) brandjes moesten worden geblust.

Verder zijn we ook tevreden tot heel tevreden over de aangebrachte aannemers. Over het algemeen hebben ze met grote zorg en nauwkeurigheid hun werk uitgevoerd.

...

Tot slot nogmaals onze dank en we wensen jou en het kantoor nog vele mooie bouwprojecten toe.

Nicolas & Annelies