Ambachtelijk huis bouwen

U bent in Start > Team >  Architectenbureau > Ambachtelijk huis bouwen

Als u niet van standaard houdt, is ambachtelijk bouwen de oplossing voor u. Door ambachtelijk te bouwen krijgt u een speciaal huis met eigen karakter. Realiseer dit speciale huis door Architect Frank Gruwez in te schakelen.

Ambachtelijk bouwen volgens een totaalconcept

Onze ambachelijke realisaties zien we als een totaalconcept, waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details, niets wordt aan het toeval overgelaten. Als architect voor ambachelijk bouwen verzorgen we veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Specialisatie ambachtelijk bouwen

Architect Frank Gruwez heeft ervaring in het bouwen van ambachtelijke huizen uw droomhuis. Wij ontwerpen bouwprogramma’s en zorgen voor concrete schetsen van uw te bouwen ambachtelijk huis. Wij beginnen met luisteren naar uw specifieke bouwdromen en wensen. Van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werkt architect Gruwez met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma.

Prijs ambachtelijk bouwen

De totaalprijs van een ambachelijk huis is afhankelijk van de grootte en stijl van de woning,  het afwerkingsniveau en het materiaalgebruik. Een ambachtelijk huis bouwen hoeft niet per se onbetaalbaar te zijn. Architect Gruwez hanteert aantrekkelijke tarieven. Wij onderscheiden ons door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ambachtelijke bouwstijl

Iedere specifieke stijl waar u van droomt voor uw luxe villa zoals:  Modern, Amerikaans, Landelijk, Cottage, Stedelijk, Klassiek, maar ook de ambachtelijk bouwstijl etc. kan architect   Frank Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp. De architect luistert naar uw wensen en een project is pas geslaagd als u uzelf goed voelt in uw nieuwe onderkomen en tevreden bent over de wederzijdse samenwerking.

Bent u geïnteresseerd in ambachtelijk bouwen? Wil je een huis in de ambachtelijke bouwstijl? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Contact

Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be


 

Interessante trefwoorden aanverwant aan ambachtelijk bouwen:

Exclusieve villabouw, Woning bouwen, Bouwkosten nieuwbouwwoningLuxe villa, Exclusieve woningbouw,  Woning ontwerpenDroomhuis bouwenEigen huis bouwenModern huis bouwen, Moderne landhuizenLandhuis bouwenNieuwbouw huisRietgedekte villa bouwenVillabouw kostenHuis bouwen kosten

 

® 2013 | SEO by Seobureau.be - © Gruwez