Exclusieve villabouw

U bent in Start > Team >  Architec Gruwez > Exclusieve villabouw

Gruwez  | Exclusieve villabouw

Exclusieve villabouw onze specialiteit. Welkom bij Architect Gruwez, de specialist in exclusieve ontwerpen. Per jaar ontwerpen we meer 10 exclusieve villa's in Vlaanderen. Bent u op zoek naar een bijzonder huis zit je hier goed, wij werken in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen, Limburg en zelf tot in Nederland en Frankrijk staat er exclusieve villa's van ons team!

 

Exclusieve villabouw begint me een uniek ontwerp

Architect Gruwez kan voor u gegarandeerd een unieke villa ontwerpen zoals u wenst. Frank Gruwez is een van de koplopers in Vlaanderen wat betreft bijzondere villabouw, met meer dan 300 opgeleverde villa's. Ontdek onze geweldige ontwerpen hier op de website. 

Exclusief hoeft helemaal niet ontbetaalbaar te zijn

Architect Gruwez heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale huizen. Het succes zit in het totaalconcept, wij zorgen voor een perfecte afstemming tussen alle betrokken partijen, waarbij wij uw enige aanspreekpunt zijn. Wat ons onderscheid van andere architecten is dat wij bouwen binnen ieder zijn budget. Een exclusieve vilabouw kan ook voor u! Bel ons voor de kostprijs van een exclusief ontwerp.

Deskundig en comfortabel uw luxe villa laten bouwen

De ervaring en vakmanschap van Architect Gruwez zorgt ervoor dat het het realiseren van een orginele villa van een leien dakje loopt. Ons bureau bouwt via een totaalformule, wat betekend dat wij voor alles zorgen. Het gaat ons om de kwaliteit van de bouw. De diensten en service naar u als klant staan bij ons daarbij centraal. Want er is geen betere reclame voor ons dan een tevreden klant. Onze totaalformule heeft voor u al het voordeel. Wij zijn een architectenbureau dat speciaal  en uniek bouwt, met verschillende exclusieve ontwerpen per jaar zijn we de koploper in Vlaanderen.

Contact

Hebt u interesse om een exclusieve vilabouw volledig naar uw wensen te bouwen? Voor de kostprijs of prijzen neemt gerust contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak. 

Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be

 

Meer over bijzondere landhuizen of vila's

Villa

Een villa of landhuis is de benaming voor een luxueuze vrijstaande woning. In de achttiende en negentiende eeuw werd meestal de naam landhuis gebruikt voor grote buitenverblijven in een landschappelijke omgeving. Aan het eind van de negentiende eeuw kwam hiervoor tevens de benaming villa in de plaats. De naam is afgeleid van de Romeinse villa.

Met de toename van de welvaart ontstond aan het einde van de negentiende eeuw een markt voor een nieuw type landhuis, vaak kleiner dan het traditionele landhuis, maar tegemoetkomend aan eigentijdse eisen van comfort, licht, lucht en ruimte.

Het ontwerpen van landhuizen of villa's werd in de eerste helft van de twintigste eeuw, vooral in de 'duurdere' gebieden zoals  Knokke, of de omgeving van het Zoniënwoud een specialisme binnen de architectuur.

Toen steeds meer mensen zich een Exclusieve villabouw in een landelijke omgeving konden veroorloven, kwam er een gebrek aan ruimte tot het dichter bij elkaar bouwen van de villa's. Zo ontstonden in veel gemeenten, speciale villawijken.

Ook in de 21e eeuw worden villa's in Vlaanderen nog dikwijls bij elkaar gebouwd, vaak afgewisseld met Exclusieve luxewoningen in een iets lagere prijsklasse. Men spreekt dan nog steeds van een villawijk, hoewel het woningbestand in een dergelijke wijk niet uitsluitend uit villa's bestaat. Of je nu woont in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams brabant of Limburg een luxe villa bouwen kan voor elke prijs of binnen ieders budget!


Tags : Woning Bouwen - Exclusieve villabouw - Bouwkosten nieuwbouwwoning - Luxe woning - Luxe huis  - Exclusieve woningbouw - Woning ontwerpen - Droomhuis ontwerpen en bouwen - Eigen huis bouwen - Modern huis bouwen - Moderne landhuizen  - Landelijk huis bouwen en wonen  - Nieuwbouw huis  - Rietgedekte villa bouwen  - Villabouw kosten  - Huis bouwen kosten - Architect Oost Vlaanderen  - Architect West-Vlaanderen  - Architect Vlaams Brabant - Architect Brussel  - Architect Antwerpen - Architect Limburg - Architect Gent  - Architect Oudenaarde - Nieuw huis bouwen - Architect Landelijke stijl   - Amerikaanse stijl bouwen en wonen -  Manoir Huis - Bouwstijl - Cottagestijl - bouwstijl interieur - Klassieke stijl - Pastorie of pastorijstijl - Verbouwingen  - Ambachtelijk bouwen - Appartementsbouw - Appartement bouwen  - Duurzaam Bouwen - Duurzaam wonen - Ecologisch bouwen - Wonen - Passiefhuis of woning bouwen - sleutel op de deur - Bouwstijlen - Engelse stijl - Budget bouwen - budgetwoning - Huis verbouwen - Huis renoveren duurzaam passief energiebewust renoveren  -Hedendaagse woning - Kasteelhoeve bouwstijl - Ambachtelijk huis bouwen

 

SEO by Seobureau.be - © Gruwez   Google+

VILLABOUW  MODERNE VILLABOUW    MODERNE VILLABOUW  Exclusieve villabouw  MODERNE VILLABOUW  VILLABOUW MODERN