Nieuwbouw huis - Nieuw huis bouwen

U bent in Start > Team >  Architec Gruwez > Nieuwbouwhuis bouwen

Plannen om een nieuwbouwhuis te realiseren of om een nieuw huis te bouwen? Dan kan Architect Gruwez u perfect van dienst zijn van bij het begin tot na de oplevering. Een nieuw huis bouwen kan in verschillende bouwstijlen, wij stimuleren bouwers om een energiezuinige woningen te bouwen!.

Betrouwbaar uw nieuwbouwhuis laten bouwen

Nieuwe woningen zijn populairder dan ooit. Ontwerpers van nieuwbouw huizen hebben grote sprongen gemaakt in de afgelopen jaren om nieuwe huizen energiezuinig te bouwen. Een nieuw huis laten bouwen in plaats van een bestaande woning kopen heeft het voordeel dat u alles zelf  kan bepalen wat betreft de woonwensen. Bij nieuwbouw wordt de woning naar uw wensen en behoeften ontworpen.  Architect Gruwez heeft meer dan 300 nieuwe woningen gerealiseerd, dus als u een nieuw huis wil bouwen of wil weten wat de kosten van een huis bouwen zijn contacteer Architect Gruwez.

Bouwen naar uw smaak

Architect Gruwez is van mening dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een nieuw huis te bouwen.  Elke specifieke stijl waar u van droomt voor uw  nieuw huis zoals:  Modern, Amerikaans, Landelijk, Cottage, Minimaal, klassiek, etc. kan Frank Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp. De bouw van uw nieuwbouwhuis verloopt niet altijd vlekkeloos. Met ons kan u bouwen zonder zorgen, want architect Gruwez zorgt ook voor de begeleiding van het bouwproces.

Kosten huis bouwen

Als je van plan bent te bouwen stelt u zich de vraag, wat kost het om een woning te bouwen? of kan ik een huis bouwen binnen mijn budget? De eerste craag dat je moet stellen is wat is de prijs voor een vierkante meter woning? De prijs daarvan bestaat uit twee grote delen, dat zijn de  materialen en de werkuren. Het derde stuk is het ereloon van de architect.

Wilt u meer inzicht krijgen in de kosten van een huis bouwen, dan kan ons team u zeker helpen, contacteer ons voor meer infomratie. Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be

De voordelen van een nieuwbouwhuis bouwen met Architect Gruwez:

 

  • Iedere nieuwbouw stijl voor uw huis kan architect Frank Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp.
  • Bij een nieuw huis bouwen luisteren wij naar uw wensen en een project is pas geslaagd als u tevreden bent over de wederzijdse samenwerking
  • Wij vezorgen meer dan alleen een goed uitgebalanceerd ontwerp
  • Van bij de eerste afspraak met een klank wordt een duidelijke budgettering afgesprokendie strikt wordt nageleefd
  • Wij staan naast de nieuwbouw als architect ook garant voor de bouwcoordinatie van uw huis

​​

Extra info op onze pagina’s:

 

Google info : Nieuwbouwhuis

Nieuwbouwhuis nieuws  :

Nieuwbouw Huis in de Stad opent begin 2015

Het einde van de werken van de nieuwbouw is voorzien begin 2015. De bewoners zouden dan in februari dat jaar kunnen verhuizen. In de loop van 2015 wordt de verbouwing van de vier aparte woningen uitgevoerd...

Betaalt u btw of registratierechten?

De aankoop van een woning of een bouwgrond wordt altijd belast. In sommige gevallen moet u registratierechten betalen, in andere gevallen dan weer btw. Hoe zit die vork precies in de steel?

Welke kosten brengt de aankoop van een woning of grond mee?

Vóór u een hypothecair krediet afsluit, moet u weten wat het u op termijn zal kosten. Tel bij het ontleende kapitaal de intresten, de onroerende voorheffing en een aantal verzekeringen. Hou ook rekening met eenmalige kosten voor de ondertekening van uw kredietovereenkomst en de verkoopakte.

Nieuwbouwhuis meer in trek: crisisdip is voorbij

De markt voor nieuwbouw koopwoningen lijkt zich voorzichtig te herstellen van de crisis.
Het bericht Nieuwbouwhuis meer in trek: crisisdip is voorbij verscheen eerst op Z24. Lees meer..

Nieuwbouwhuizen in Nederland vrijwel onverkoopbaar

Een nieuwbouwhuis is in Nederland vrijwel onverkoopbaar. Dat schrijft de Nederlandse krant Het Financieele Dagblad. De verkoop is in het eerste kwartaal van dit jaar dramatisch gedaald. Volgens de NVB, de Nederlandse vereniging van ontwikkelaars en bouwondernemers, zijn er in het eerste kwartaal slechts 1.100 nieuwbouwwoningen per maand verkocht.

 

® Gruwez  | SEO by Seobureau.be - © Gruwez   Google+