Huis bouwen

Huis bouwen? Informeer dan zeker even naar de mogelijkheden van Architect Frank Gruwez. Architectenbureau Gruwez bvba in Oudenaarde werd ruim 25 jaar geleden opgericht door Frank Gruwez. Samen met zijn achtkoppig team realiseert hij landelijke en hedendaagse woningen die uitmunten door hun stijlzuiverheid en authenticiteit. Frank zorgt ervoor dat de wensen en behoeften van de klant omgezet worden in een huis bouwen ontwerp. 

Huis bouwen

Goed nieuws voor mensen die een beperkt budget hebben en toch een huis willen bouwen. Architect Gruwez zal uw huis bouwen binnen uw budget. Iedere gewenste specifieke stijl die u wenst voor uw huis kan Architect Gruwez ontwerpen en bouwen  (zoals Amerikaans, Engels, hypermodern, klassiek, landelijk, etc.) Bekijk voorbeelden van woningen via onze pagina realisaties.

Architectenbureau Gruwez realiseert verschillende soorten projecten, van een landelijk huis bouwen, modern, stedelijk tot aan diverse verbouwingen en zelfs zwembaden. Frank en zijn team verzorgen meer dan alleen een tekening en een plan van aanpak. Zo maken ze een budgettering speciaal aangepast op het  bouwprogramma waardoor dit tot 10% nauwkeurig klopt met de eindrekening. Tijdens het project zullen er meerdere momenten ingepland worden waarbij de voortgang wordt bekeken.

Landelijk

Binnen het architectenbureau is er een groot portfolio aan landelijke huizen en villa’s. Hier kan je een goed overzicht krijgen van de diverse stijlen. Hun aanbod is uiteenlopen van landelijke herenhuizen met grote glaspartijen tot klassieke villa’s met rieten daken.

Modern

Architectenbureau Frank Gruwez heeft in de loop der jaren ook vele moderne projecten mogen realiseren. Dit verschilt van heel modern minimalistisch naar grote villa’s met schilddaken en grote raampartijen.

Detail

Door de vele jaren ervaring van Frank en zijn team leveren ze alle projecten prachtig tot in detail af. Ze stemmen de plannen af op de wensen en behoeften van de klant en verwerken daar de nieuwste innovaties in op het gebied van architectuur. Hierdoor weet u zeker dat u bent voorzien van de nieuwste kennis op het gebied van bouwen en renoveren.

Passief huis bouwen

 

HUIS BOUWEN HUIS BOUWEN   HUIS BOUWEN    

     

Een passief huis bouwen of BEN is de nieuwe trend! Passief betekent dat de woning een energieverbruik heeft van maximaal 15 KWu/m² per jaar. BEN woning betekent dat je een E-peil haalt van 30 of minder. In de komende jaren gaat Vlaanderen meer en meer energiezuinige huizen bouwen, tot bijna nergieneutraal in 2021, dat ligt vast in Europees overheidsbeleid.

Uniek huis laten bouwen

Van bij de eerste bespreking om een huis te laten bouwen wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werken wij met met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma, waardoor in deze fase een raming tot op 10 % nauwkeurig, mogelijk wordt.
Na de opmaak van de uitvoeringsplannen, het lastenboek met de meetstaten en de samenstelling van de offerte-aanvragen volgt er een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten, die wij zelf in het belang van onze klanten samenstellen.
Ook na de ondertekening daarvan kunnen onze opdrachtgevers op een goede opvolging van de werken rekenen. Gedetailleerde werfverslagen en de opmaak van een planning van het volledige bouwproces behoren tot de basis-dienstverlening van ons bureau. Een huis bouwen met Gruwez betekend dat U exact zal weten waar u aan toe bent.

Nieuw contact op met ons

U zal snel merken dat een huis bouwen met architectenbureau Gruwez werkelijk de beste oplossing is. Wij informeren u graag over onze werkwijze, ons team, en de verschillende bouwmogelijkheden. Neem contact op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres: info@architectgruwez.be

Bouw je eigen huis dus met Architecft Gruwez

® 2015 | SEO by Seobureau.be - © Gruwez