Loodgieters bieden graag een helpende hand

Er zijn tal van verschillende klussen binnen uw woning te bedenken waarbij u de hulp van een loodgieter goed kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een bestaande afvoer, het onderhouden van de cv-ketel, enzovoorts. Een deel van deze loodgietersklussen zou u zelf uit kunnen voeren, mits u vooraf instructievideo’s en stappenplannen op internet naleest. Het komt volgens een loodgieter uit Vilvoorde geregeld voor dat klussen niet op de juiste manier worden uitgevoerd, waardoor er nare complicaties kunnen ontstaan. Denk aan lekkages, verstoppingen of storingen. Deze loodgieter uit Vilvoorde raadt mensen zodoende sterk aan om op de hulp van een loodgieter te rekenen.

Installatie- en onderhoudsklussen voor loodgieters


Loodgieters kunnen u onder meer helpen bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Een loodgieter zal u in dit geval helpen bij het leggen van leidingen en het aansluiten van sanitaire voorzieningen. Ook kan een loodgieter u vooraf adviseren over de haalbaarheid van verbouwplannen voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamer. Het kan voorkomen dat een bepaalde indeling van uw nieuwe badkamer niet haalbaar is door de huidige leidingen in de badkamer. In zo’n geval kan de loodgieter u helpen bij het bedenken van een alternatief plan voor uw verbouwing.

Een spoedloodgieter inschakelen


Niet alleen zijn loodgieters u bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning graag van dienst. Ook kunnen loodgieters u bij spoedklussen in huis op weg helpen! Denk in het bijzonder aan een storing in de cv-ketel op een koude winteravond. U moet er toch niet aan denken dat u een lange avond zonder werkende cv-ketel komt te zitten? Door op de hulp van een spoedloodgieter bij u in de buurt te rekenen voorkomt u een dergelijke situatie. Die hulp kan ook wenselijk zijn bij een verstopping in de afvoer.