Geef uw tuin een vrolijke sfeer mee voor de lente

Geef uw tuin een vrolijke sfeer mee voor de lente
De natuur is alle seizoenen onderhevig aan verandering, wat tevens terug te zien is in de tuin. Misschien ligt alles er nu wat somber bij. We laten u graag zien hoe de boel kan worden opgefleurd.  

Kleurgebruik
Vrolijke kleuren zoals geel en oranje roepen het lentegevoel op. Aan lichte tuinmeubelen kunnen kussens met kleuraccenten worden toegevoegd, maar ook bloemen en planten geven de tuin meer sfeer. Of wat dacht u van een fris laagje verf op de schutting? In de winter heeft de natuur heel wat te verduren gehad. Een metamorfose is meer dan welkom.  

Gezelligheid onder de veranda
Dit kunt u ook teweegbrengen met een veranda. Welke soort, kleur of maat u ook zoekt, er is er altijd wel een te vinden die voor u geschikt is. Kijk bijvoorbeeld eens naar veranda’s van Fonteyn. In de lente is het vaak zo dat de temperatuur best aangenaam is, maar dat het wel geregeld regent. Met een veranda kunt u dan toch lekker buiten zitten.

Accessoires
Stel: u ligt in de tuinstoel onder de veranda een boek te lezen. Zo nu en dan kijkt u om u heen om van het uitzicht te genieten. Er staat een leuk vogelhuisje, lampjes, tuinkabouters en bloempotten. En u denkt: pluk de dag!   

Dit is een voorbeeld van hoe u de tuin op een leuke manier in kunt richten. Met behulp van accessoires verandert de look van de tuin volledig, en uw gevoel erbij zal veranderen. Hoe fijn is het om weer waardering te hebben voor uw leefomgeving? Niet dat u dat eerder niet had, maar nu zal het een stuk aangenamer zijn om tijd in de tuin door te brengen. Vier deze prachtige periode van het jaar!