Dit zijn vier voordelen van een inkommat in de entree

‚Äč

De inkommat, ook wel een deurmat of welkomstmat, is een echte must in elk pand. Soms wordt zo een mat vergeten bij het inrichten van een huis of gebouw. Een inkommat kan een hele hoop schade, ongevallen en onkuisheid voorkomen. Je kunt deze daarom maar beter  snel aanschaffen. Vooral bij gebouwen waar elke dag veel mensen in- en uitgaan, is het belangrijk om zo een mat inkomhal van Storax te installeren. Nog niet overtuigd? Lees snel verder. want wij geven je vier voordelen van een inkommat! 

Schonere vloeren

Ten eerste zorgt een inkommat voor schone vloeren door het gehele gebouw. Deze mat vangt vuil, stof, modder, en water op die aan de schoenzolen van mensen zitten. Hierdoor blijft het grootste deel van het vuil buiten en wordt het niet door het hele gebouw verspreid, wat zorgt voor drie andere voordelen. Dan moet natuurlijk wel elke bezoeker zijn voeten goed vegen!   

Voorkomen van ongevallen

Daarnaast kan de mat de veiligheid vergroten door slipgevaar te verminderen. Je kunt begrijpen dat de natte vloeren, vooral bij de entree, zorgen voor gladde vloeren. Wanneer het sneeuwt, is dit gevaar nog groter. Een inkommat gaat dit tegen en verzekert je van veiligheid voor al jouw bezoekers. 

 Vermindering van onderhoudskosten

Ook vermindert een inkommat de onderhoudskosten van het gebouw. Het vuil en vooral het water dat binnenkomt zorgt voor vieze vloeren en mogelijke slijtage. Een inkommat gaat dit tegen. Aangezien de vloer met een inkommat schoon is en minder snel kapot gaat, zijn de schoonmaak- en reparatiekosten een stuk lager!

 Nette uitstraling

Tot slot zorgt een inkommat voor een nette uitstraling. Wanneer je veel bezoekers over de vloer hebt, is een gastvrij en uitnodigend gevoel erg belangrijk. De inkommat zorgt voor deze uitstraling en geeft een verzorgd gevoel aan de entree. Om de nette look van de inkomhal helemaal af te maken kun je aluminium plinten kopen. Deze zijn erg duurzaam en zorgen, naast je inkommat, voor lange tijd voor een warm gevoel! 

 Zoals je ziet, is een inkommat een slimme toevoeging aan een gebouw. Het lijkt misschien een kleine toevoeging, maar met vele voordelen! Het zorgt voor schone vloeren in de entree en door het gehele pand. Dit zorgt weer voor minder ongevallen, een vermindering van de onderhoudskosten en een nette uitstraling. Dus, ben jij er nu helemaal van overtuigd om te investeren in een goede inkommat?