De voordelen van een veranda voor je nieuwbouwwoning

 

Vaak hebben mensen een ouderwets beeld als ze denken aan een veranda, maar niets is minder waar. Tegenwoordig heb je een breed aanbod van diverse veranda’s en je kunt zelf kiezen wat het beste bij jou en bij je woning past. Je kunt kiezen uit diverse opstellingen en samenstellingen veranda’s zoals een rechte, een schuine, een carport of een volledige tuinkamer.

Een veranda op maat

Voor bijna alle woningen is het wel mogelijk om een veranda op maat te maken. Afhankelijk van jouw budget en beschikbare ruimte kun je met een verandaspecialist bepalen wat de beste optie voor jouw woning is. Je kunt niet alleen kiezen uit diverse opstellingen maar ook uit de materialen die er gebruikt worden en of je eventueel extra’s zoals verlichting enzovoorts laat toevoegen.

Niet alleen in de zomer genieten van je tuin

Het grootste voordeel van een veranda is dat je er seizoenen mee kunt verlengen. Zo kun je niet alleen als het heel mooi weer is genieten van je tuin maar ook als er een beetje wind of neerslag is. Daarnaast kun je een veranda in combinatie met zonnewering laten plaatsen zodat het niet te warm in de zomer wordt.

Een luxe uitstraling

Een veranda zorgt bijna altijd voor een luxe uitstraling van een woning en tuin. Het is een mooie toevoeging op je woning maar ook een echte investering. Daarom heeft een veranda vaak ook een positief effect op de hoogte van je woningwaarde. En met de maatwerk mogelijkheden kun je je veranda extreem luxe maken met op afstand bedienbare wanden en zonnewering.

Meer ruimte

Een ander voordeel van een veranda is dat je er meer woonruimte door hebt. Een veranda is als het ware een uitbouw van je woning dus je kunt deze ook inrichten en er gebruik van maken zoals je bij een tuinkamer doet. Als je een hele grote tuin hebt is dit helemaal ideaal omdat je er zo voor zorgt dat je veel vaker gebruik kan maken van je tuin.