De beveiliging van een kantoorpand

Heeft u een nieuw kantoorpand op het oog en is hierbij de beveiliging niet je van het? Dan moet hier natuurlijk op een juiste manier mee worden omgesprongen, want dit is een belangrijk punt voor de toekomst van de onderneming. Een bedrijfspand kan op veel verschillende manier beveiligd worden en wij zullen hierbij de belangrijkste aspecten voor u toelichten.

Persoonlijke beveiliging

Om een kantoorpand optimaal te beveiligen is het werken met persoonlijke toegangscodes of een vingerprint. Zo zorgt u ervoor dat enkel geverifieerde werknemers binnen laat en dat er aangebeld moet worden door buitenstaanders. Wanneer dit gecombineerd wordt met een camera systeem en er altijd gevraagd wordt naar de reden van bezoek zal het nooit voorkomen dat er een indringer in het kantoor zal komen.

Opbergruimten

Binnen in het kantoorgebouw is het ook verstandig om de nodige maatregelen te nemen op het gebied van beveiliging. Zo kunnen opbergkasten de oplossing bieden voor iedere kantoorruimte en is het verstandig om belangrijke ruimtes wat extra te beveiligen. Dit kan bijvoorbeeld door een toegangscode of te werken met een pasjes systeem. De ruimte kan enkel met één van deze twee opties betreden worden.

Omheining van het terrein

Een goede omheining zorgt er in het eerste geval voor dat u een afgescheiden plek heeft, maar ook dat er geen ongenodigde gasten op uw terrein zullen komen. Zo zullen ze geen gebruik maken van uw parkeerplaats (indien aanwezig) en is het pand ’s nachts ook goed beveiligd. Bent u op zoek naar een goede omheining? Dan kunt u verschillende kanten op. Automatische hekwerken of hekwerken die enkel met de hand open gaan. Het is allemaal mogelijk en afhankelijk van uw budget.

Kwalitatieve hekwerken zijn er in grote getalen te vinden. Een partij als Heras kunt u dergelijke producten leveren. Bekijk de verschillende mogelijkheden en vergelijk deze met elkaar om zodoende de juiste beslissing te maken.