Bouw Facturatie Software

Facturatieprogramma bouw gezocht? Met bouwfactuursoftware van Jonas heeft u de mogelijkheid om meerdere factuurmethodes te gebruiken, specifiek afgestemd op het soort industrie of bedrijfstakken waarin u werkt. We bieden oplossingen voor zowel jobcalculatie als servicefacturering .

Jonas bouwsoftware

Campbell en Kennedy Electric Ltd. zijn gespecialiseerd in diensten voor gebouwen, ontwerp / bouw en onderhoud. Hun doel is om hun klanten tevreden te stellen door installaties van hoge kwaliteit te leveren die op tijd en binnen het budget zijn. Constant worden nieuwe verbeteringen aangebracht om de klanttevredenheid te waarborgen. Campbell en Kennedy zagen een kans om hun eigen bouwsoftware op de markt te brengen. Ze wilden een softwareoplossing die hun vorige systeem kon vervangen en tegelijkertijd hun bedrijf een meer geïntegreerde en collaboratieve omgeving kon bieden. Campbell en Kennedy hebben Jonas ontikkeld om deze verbeterde verbeteringen en efficiëntie te bereiken die ze nodig achtten om hun doelen te helpen slagen.

Functionaliteiten

De Bouwsoftware zorgt voor snelle, effectieve en onmiddellijke facturering door arbeidsrecords te gebruiken zodra ze beschikbaar zijn, inclusief bestelinformatie indien nodig.

Je kan wijzigingen aanbrengen terwijl u werkt, die automatisch worden herzien binnen de software. Als u offertes gebruikt voor uw servicewerk, is facturering van vaste prijzen beschikbaar voor onmiddellijke facturering. Dit zorgt voor een snellere doorlooptijd, wat betekent dat taken sneller kunnen worden uitgevoerd en de factureringscyclus kan worden gestroomlijnd.

Als uw klanten een voorkeursprijs prefereren, zijn ook forfaitprijzen beschikbaar. Met facturering tegen een vast tarief kunt u vooruit plannen en ervoor zorgen dat u elke maand het door u gewenste bedrag ontvangt. Factureer klanten tegen een vaste prijs, plus een toegevoegd bedrag of markup.

Jones is één factureringsoplossing voor inventaris, uitrusting, arbeid, werk en service, allemaal in één platform Met de bouwfacturatiesoftware maakt u meerdere uitbetalingsratentabellen voor meerdere klanten. U hebt ook de mogelijkheid om voorraad, inkooporders, arbeidskosten en apparatuur in rekening te brengen tegen het gespecificeerde uitlaadpercentage, dat automatisch wordt gefactureerd..

OPLEIDING

Ons uitgebreide trainingsprogramma zorgt ervoor dat uw team vanaf dag één in staat en vertrouwd is met de software. Het trainingsschema wordt aangepast op basis van uw beschikbaarheid en elke sessie wordt geregistreerd. We ontwerpen gespecialiseerde tracks voor belangrijke rollen en richten ons op workflowprocessen. U hebt een onbeperkt aantal deelnemers en zij zullen certificering ontvangen nadat zij de training hebben voltooid.

We zijn ervan overtuigd dat een goede ondersteuning na de implementatie net zo belangrijk is als de ondersteuning die u in het begin krijgt, dus we hebben personeel dat is toegewijd aan uw voortdurende succes als gebruiker. Ze begrijpen uw bedrijf, leren u over nieuwe functies terwijl we ze lanceren en zorgen ervoor dat u het meeste uit Jonas Construction Software haalt. En natuurlijk heb je hun nummer zodat je altijd contact met ze kunt opnemen als je hulp nodig hebt.

 

Jonas Construction Software is uitgeroepen tot marktleider in de categorie Construction Management Software voor het successjabloon voorjaar 2018, gepubliceerd door FeaturedCustomers.

Klik hier voor meer info en prijzen