3 voordelen van een vlaggenmast voor een bedrijf aan huis

Heeft u een bedrijf aan huis? Er zijn verschillende manieren om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van flyers in de omgeving van uw bedrijf, het opzetten van een website, of het uitdelen van promotieartikelen bij grote evenementen. Heeft u echter al eens gedacht aan een vlaggenmast voor uw bedrijf? In dit artikel beschrijven we drie voordelen van een vlaggenmast voor een bedrijf aan huis. Een vlaggenmast kan bij de bouw van uw woning geplaatst worden.

#1: uw bedrijf wordt sneller herkend


Het voornaamste voordeel van een vlaggenmast voor een bedrijf aan huis is het feit dat uw bedrijf sneller herkend zal worden. U dient er natuurlijk wel voor te zorgen dat uw logo of bedrijfsnaam duidelijk zichtbaar op de vlag in de vlaggenmast aanwezig is om herkend te worden.

#2: uw huis ziet er als een bedrijf uit


Een ander voordeel is dat uw woning er meer als een bedrijf uit komt te zien. Zonder vlag en vlaggenmast ziet uw woning er als een gewone woning uit, waardoor mensen niet snel zullen weten dat u een bedrijf heeft. Des te herkenbaarder u bent, des te groter is de kans dat mensen bij uw bedrijf zullen stoppen voor meer informatie!

#3: mogelijkheid tot het ophangen van andere vlaggen


Tot slot kunt u met een vlaggenmast voor een bedrijf aan huis ook andere vlaggen ophangen, die wellicht niets met uw onderneming te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van de Nederlandse vlag bij nationale feestdagen. Dit zorgt voor een feestelijk aangezicht van uw woning.

Tip: koop uw vlaggenmast online en laat deze tijdens een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning plaatsen. Hierbij heeft u immers vaak een kraantje nodig, die een gat voor de vlaggenmast kan maken.